Shopping-återfall.

Jag sa ju att jag inte skulle handla nå mer! Vafn, tröst shopping?! Nej för att det är så kul att ha mycket att välja mellan =) Jag,jenny och johanna åkte dit idag och jag bytte skorna till Theodor på skohuset som jag köpta för några dagar sen, blir alltid fel när jag handlar åt honom :/ Men nu blev det fint fint :) Jag fick även med mig hem ett par svarta "over-knee" stövlar ;P ghaa, kunde inte hålla mig och "behövde" verkligen ett par. Sen blev det en massa kalingar och strumpor till teddan+micke inne på H&M och tänk att bara lite kalsaonger och skit kan vara så dyrt?!!! Jag skulle vilja vara flickan med guldbyxorna.... drömmer...
Nyss kikat på Idol och nu är det sängläge med Harry Potter boken, måste få lite gjort imorgon. Ska köra en massa grejjer till huset så det gäller att sätta igång i tid. Först iväg och köpa flyttlådor, pust pust. Vill bara att detta ska vara över nu och rusten i huset orkar jag inte angagera mig i över-huvud-taget(undantag; heltäckningsmattorna från 70-talet)! Inredningen får komma av sig själv när jag har lust,tid och fram för allt pengar. 150 kvm får man inte gjort på en dag..
På måndag börjar iaf Teddans inskolning på "Trollflöjten" och det var endast 3 inskolningsdagar. Hur bra som helst! Tycker att det räcker gott och väl :) Men sen vad teddan tycker är ju en annan femma men jag tror att det kommer gå skit bra :)
I helgen blir det full rulle:

  • Fredag- flytt+tjejkväll
  • Lördag- Flytt
  • Söndag- Flytt


Puss & Kram,
Majja.


Vagn helvete...

Imorse kraschade vår barnvagn :[ vilket skit, så en fördel är det med att köpa en helt ny och det är att dom kanske håller lite längre?! Har kikat runt på internet efter en ny och vill inte ge allt för mycket men lyckades hitta denna på billigabarnvagnar.se ;

another image if needed. this is just a blank filler
another image if needed. this is just a blank filleranother image if needed. this is just a blank filler
Han kan ligga i den också och jag tror att den blir perfekt och för frakt och allt skulle det gå på ca: 1700 kr, det svider ju lite men han måste ju ha en vagn! Leveranstiden är 7 dagar , ghaaa! Då får jag köra runt Isak i teddans gammla gnissel vagn.. Tur att jag inte är så noga vad det är för slags vagn och vilket märke osv. jag nöjer mig med det mesta bara den går att köra ;P Priserna på blocket är ju helt sjuka så då kunde jag lika gärna köpa denna och sproilans ny dessutom, inte illa pinkat de inte ;P
Har varit riktigt kass uppdatering, jag vet! Ska bli bättre nu...
Puss och Kram,
Majja.

Så fort jag får sova en hel natt utan att bli väckt ska jag;

  • Bli den trevliga person som jag har ett svagt minne av att jag egentligen är. Jag ska börja vara vänlig och mild mot alla i min omgivning . Till och med mot såna som är sura i äffarer osv. Jag ska le glatt även mot dom som som skriker Ta bort din kladdiga unge frånmin minkpäls! och bara tänka att dom säkert är mammor som inte heller får sova på nätterna.

ur: Martina Haag "Martina-Koden"
                                                  Martina-koden (9789185625178) -  Martina Haag - Böcker


Öppna förskolan

Dagens Outfit

Inte en skit bra bild eftersom kameran är kass ...

Sov skit dåligt inatt :/ Vet inte riktigt varför men vi gick upp i skaplig tid för att jag iordning oss för öppna förskolan med Sara och Desiree :) Riktigt trevligt och vi gjorde handavtryck, hoppas de blev bra bara =) Men jag går aldrig själv med både theodor och isak igen!Shit teddan tyckte inte det va speciellt roligt och mitt upp i allt hade jag Isak också :/ Phuu, ibland blir man testad som föräldrar. 3-års trots skulle jag vilja säga, för att han vägrar lyssna på mig! Men det blir väll bättre hoppas jag :) Så är det helt enkelt med barn, men synd att det inte blev så mycket tid över för tjatter men det får vi ta nästa gång bruttor ;) Får passa på å va på öppna förskolan när teddan är på dagis för där tycker han det är mycket roligare. Där det finns barn i hans egen ålder också.

Nyss käkat lunch mammas ugnstekt falukorv med poptatis, smaskens ;b Jag får det aldrig själv lika bra, någon dag kanske?  Ska snart iväg till ÖoB och Rusta för att leta flyttkartonger och sen åker jag och pappa ut till huset för att grejja lite =) Bra med hjälp! 2 veckor kvar till flytt och jag längtar verkligen!!

Xo Xo,
Majja.

Grubbleri och grubble ra, grubbleri och grubble ra, grubbleri och grubble ra, grubbleri och grubble ra

Ibland kan jag hamna i "svacka" då jag funderar eller grubllar på saker och ting. Och det senaste grublleriet är över livet överlag. jag skrev i förra inlägget att jag sä supernöjd med livet och det är jag verkligen!! Men det är en front som jag skulle ha viljat såg lite annorlunda ut och det är på vänner fronten. Det har gått en hel del nära vänner nu sen jag blev gravid och det tycker jag är riktigt förbannat tråkigt. Med nära vänner menar jag dessa vänner som jag har umgåtts med sen grundskole tiden och verkligen känner ett starkt band till. Jag har väll andra nära vänner också men det är på ett helt annat sätt.. Kan inte riktigt förklara. Men det är faktiskt lite soriligt över hur det kan bli ibland med relationer men det är väll så livet är antar jag, alla går sina egna vägar och framför allt väljar sina egna vägar. Så verkar det verkligen vara också för när jag träffar folk som jag umgicks med förr så brukar jag fråga "- har du hört något från den, eller den?" då får jag oftast svaret "- nja, kanske för ett år sen". Så det är egentligen lika för alla verkar det som. Oftast blir det också "- vi får höras någon dag", men varför inte bara säga "-vi kanske träffas nå mer ute på stan om ett halvår?". Det finns helt enkelt inget behov längre, tråkigt men sant. Men det är en tid att minnas och gå tillbaka till ibland och jag ler inombords :) Som syster yster säger så väljar man de som man tycker är värda att lägga ner tid på och umgås med eftersom det inte finns tid för hur många som helst längre. Ibland tycker inte jag om att bli äldre! Men alla ska vi dit och jag har bara hunnit bli 22 än, men det är en jvla skillnad på 16 och 22! Det är ungdomstiden jag får "flashbacks" av ;P Jag MÅSTE ha vänner i mitt liv annars skulle jag bli rejält nere, det är en sak att vara med familjen och en helt annan sak att vara med vänner. Men ibland vill jag bara vara en "ensamvarg" under en tid och måste se till att det blir lite lagomt av allt.
Vad ska jag annars skriva i bloggen om jag inte skriver tankar och funderingar? Vissa saker ska man absolut hålla för sig själv, men jag tror inte att en sån här fundering bara kommit av mig eller? Härligt när det blir något vettigt iaf :) -än, idag har jag shoppat, idag har jag gått till ica osv. Hehe.
Men iaf så lever jag ibland lite på minnen och det är härligt när det är tråkiga stunder. Det är bara att skapa nya minnen och leva i nuet.

BTW: jag har fått en hel del inspiration av pocketen som jag läsar nu Martina Haags "Martina koden", hon är verkligen helt ärlig den här människan och skriver om hennes familjeliv och allt som händer runt omkring men ur en rätt så negativ syn och allt hon irriterar sig på, incklusive barnen! Riktigt rolig läsning faktiskt ;)

Puss & Kram, Majja,

Dålig uppdatering,

Idag har det inte blivit mycket till inlägg men har varit ganska så tom.. Och SKIT vagnen va såld :( buhhää, var ju så bra pris på den. Nu väntar jag ett tag, den han har nu duger ett tag till :)
Är TJOCK idag 2 glassar och 2 muffins för mycket, men det ger jag blanka fn i. Nya tag imorgon ;)
Tänkte få betydligt mer gjort imorgon på eftermiddagen med huset osv. Men först blir det öppna förskolan med Sara och kanske Desiree *trevlans*. Riktig tråkig idag, men sånna dagar har man ju också men gud vad jag trivs med mitt liv nu. Mycket att vara lycklig över om man säger så :) Som det ska vara med andra ord.
Xo Xo,
Majja.

Dagens Shopping

Jag kan inte låta bli!! Nu måste jag sluta, hehe :P Nu är det köp stop(förutom vagnköp imorgon?!) fram tills vi flyttar in! Men syrran ringde och sa att hon skulle bjuda mig på mat om jag hängde med till Ikea, ja visst gör jag det men jag tänker inte handla något!! Tjii. fick jag :P Men något är väll bra å ha? :P Sen var jag även förbi Linda och fick med mig hem lite kläder till Isak för billig penning, super snällt !


LEKA LekmattaIRIS GrytlappIRIS Grytvante
          Lekfilt 329 kr                                Grytlappar och grytvante 10kr/st
VÄGHULT LjusstakeVÄGHULT Ljus
  Ljusstake 3 st 19 kr/st   Dom lila ljusen för 19 kr

Nu blir det en massa bra på teven så det blir mys i soffan med mina älsklings killar, i löv it!
Xo Xo,
Majja.

Vagnköp?

Det har inte blivit speciellt mycket gjort den här helgen :/ Städade hela nedervåningen igår i huset och vi fick en hel del hjälp! Tack för det :) riktigt fräscht där nu. Har varit till valbo med Jonas,Markus,Nicklas,Linnea och micke + barn =) Hittade lite på Ikea, nämligen;
               FABLER Sänghimmel
                           Sänghimmel fast i vitt 129 kr
FABLER Låda, set om 3                  CHARM Äggdelare
       Förvaringslådor för 69 kr                                           Äggdelare för 9 kr
Sen vantar och en mössa till Isak på H&M men dom har jag inge bilder på. Jag var iaf duktig eftersom jag inte köpte något åt mig själv! *duktig idiot* :P
Igår låg vi på soffan hela dagen, varit trött och tung i huvet i flera dagar och idag är jag extremt trött :( Undrar vad som spökar i kroppen? Men jag har lärt mig att aldrig mer lyssna på vad jag tror utan bara tro att det går över för det gör det ju småning om, eftersom jag har tagit alla möjliga prover för bara några månader sen. Men ibland så har man lite väl mycket fantasi och that´s the way it is!
Väntar på att Micke ska ringa och hämta upp mig för att vi ska ut rtill huset och grejja lite, jag tänkte städa altanen där det nu är sjukt med grejjer :/ Men det är skönt när jag får det gjort!
Imorgon drar min honey iväg och jobbar igen och jag ska fn se till att sysselsätta mig hela tiden så jag slipper bli deppig över att han blir borta :( hehe. Lite löjlig men det är inte det lättaste att ta allting själv när jag inte riktigt har pshyke för det heller. Det blir bättre när vi flyttat och lämnat detta flyttande bakom oss :)
Imorgon ska jag åka å titta på en sån här;
Red Sport - klicka för större bild Inte riktigt en sån här men nästan, den jag ska titta på är svart och ser kanske en aning annorlunda ut. Det var även med en ståbräda och hur kanon är inte det?! Blir överlycklig om jag får hem denna! :D Han börjar ju som sagt växa ur den vi har nu "liggdelen" och sits-insatsen på kombivagnar är så fruktansvärt dåliga. *Hoppas,hoppas*.
Nu blir det en powernap innan vi åker ut på äventyr till huset och sen förbi Linda en snabbis för titta på lite kläder som hon skulle sälja :)
Xo Xo,
Majja.

Shopping

Efter att jag skjussat Micke till tatto nere på stan bar det av till Valbo för lite shopping :) Mötte upp Sara och det blev en hel del shopping för min del och nästan ingetting för Sara :P hehe. Eftersom Micke aldrig köper kläder själv så gör jag oftast det åt han. Han säge att ett par jeans räcker i ca: 1 år ! NOT säger jag..
Dagens inköp;

Theodors sista dag på dagis idag och dom blev riktigt nöjda med boken :) Nu väntar jag på att Micke ska bli klar hos tattueran sen ska vi nog iväg till Hammarby och städa eller nått..
Nu är Theodor as jobbig!! Skriker och gnäller hela tiden för att han inte får Isaks leksaker som jag köpta till han idag, så det blir inget långt inlägg. Skriver mer sen. Trött trött trött har jag varit hela förbannade dagen och när ska jag ha tid å vila??
Xo Xo,
Majja.






Uppdatering 1

Kom nyss från fabror doktorn och Isak börjar bli rejält tung nu :/ Får nästan släpa bilbarnstolen med benet för att jag ska orka. hehe! 9,8 kg , yes ;) Det ska vara "rediga" pojkar. Han lyssnade på lungorna och frågade om alleriger och han frågade om någon röker i familjen och jag kände mig riktigt stolt när jag kunde säga; - "nej det är ingen som röker, jag har slutat" :D Jag fick ett ;- "va bra!" tillbaka. Förut fick man nästan en föreläsning när man var hos doktorn om rökning och att det va så farligt osv. Skönt att slippa det och ha hälsan på sin sida :)
Det är iaf inget fel på Isak :) En liten dryg förkylning som håller i sig bara och jag fick nå luftvägs-vidgande så han får det lite lättare på nätterna. Nå mer gör dom inte och får man inte när dom här så här små, det ska gå över av sig själv. Men han blir ju bättre och bättre som sagt :)
Nu ska pappsen bjuda på hamburgare med mos *mumma* sen ska jag åka ner på stan och sen till apoteket. Hämta Teddan vid halv två och sen får vi se vad som händer... Mer uppdatering om det finns tid sen.
Xo Xo,
Majja.

Riktigt jobbigt, riktigt drygt, riktigt oroväckande, riktigt irritationsmoment

Igår kväll kom syster förbi och vi tog vagnarna och traskade iväg till Sara. Desiree kom också dit så då var det full fart där :) Tre bebiser och (snart) en 3-åring. Trevligt värre.
Traskade hem i andra halvlek till idol, grymt bra program ju!

Teddan vaknade halv sju imorse(!), bara att röra på fläsket och göra macka,nej fil,nej inte det pålägget,nej mamma jag vill ha saft, NEJ MJÖLK!! Ghaaa, ska jag bli tokig när jag är 22 år eller ?! Tänkt att små barn kan ha sån vilja och fram för allt svårt att bestämma sig. Det finns helt enkelt för mycket att välja mellan idag, det är inte barnen som är dryg utan alla uppfinnare och forskare som kommer på nya produkter hela tiden! ;p
Min snälla pappa kom upp och va med Isak så jag slapp släpa ner vagnen för trappen och upp igen efter 5 min. Så det underlättade lite att gå med Teddan till dagis, sista dagen där imorgon så då skulle dom ha "kalas" för han. Så nu känner jag att jag måste hitta på något åt dagis också, glass eller en bok? Jag tror att dom har mer nytta av en bok till barnen än glass, så nu måste jag ta mig ner på stan och köpa en bok på Bokia också. Phuu. Isak ska iaf till farbror doktorn vid halv elva så då får jag åka ner på stan efter det. Ringde till HC förra veckan och då fick jag en tid idag för att han har varit så rosslig, men han är nästan bra nu tycker jag. Lika bra att kolla, jag ringer för allt jag det skiter jag i. Dom måste ju tycka att jag är dryg snart, men det är ju framsteg när jag inte ringer gör mig själv ;P hehe. Men jag börjar bli bättre i magen och så, hoppas på framsteg om jag slutar stressa sönder mig. Men hur balanserar man"stressen" med två barn? Förslag?
Dags för en stödvila innan jag går och snor pappas bil till sjukhuset och ner på stan :)
Idag kommer min älskling hem, sluta jobba där borta snart!!
                     
Xo Xo,
Majja.


Snabb uppdatering.

Har nyss städat ur garderoben och packat ner alla kläder i lådor, tycker inte om när dom ligger i säckar det luktar så unket av dom då :/ Hittade en hel del som jag ska ha med loppisen, tom ett par alldelse nya ballerina skor i stl 39 men de är snarare en 38:a. Så nu får ni komma och fyna på Lördag och kanske Söndag på Kungsgårdens Camping vid "Rowdys". :D hehe, skönt att bli av med lite skit.

Tänkte äta Findus fiskgratäng men då såg jag på paketet att det bara gick att värma den i ugnen och att det skulle ta 50-55 min!!! What?! Hungrig,hungrig!!! Bara att vänta då...fördriver tiden med lite bloggande...
                               Fiskgratäng Citron & Dill 600g
Nu börjar lillen bli lite otålig så nu är det väll lunchdags för hans del :)
Uppdate sen igen, tänkte bl duktig på att blogga nu :P
Xo Xo,
Majja.

Har ingen ork.........

Det var ju meningen att jag och Isak skulle åka ut till huset idag och börja slänga en massa skräp, men jag är så fruktansvärt trött :/ Men är inte "hel" som människa när man blir väckt på nätterna så jag passar på och slappar loss på soffan medans Teddan är på dagis och Isak sover :) Maria och Sofia skulle hjälpa mig idag också men jag fick mess från Maria imorse och hon hade inte heller sovit inatt :/  Får försök få nå gjort här istället men jag vet inte vart jag ska börja som jag skrev tidigare. Jag känner sån stor press på mig att jag måste få något gjort att jag blir tokig snart, ghaa!
Men en glad nyhet fick jag idag iaf och det är att Teddan har fått dagis plats på Trollflöjten i Hammarby :D Riktigt bra och att jag slipper oroa mig över det.

Ska nog blunda på soffan en sväng nu sen ska jag attackera hemmet! :b Ska även försöka mig på en ny bloggdesign om jag får tid över, tiden räcker aldrig till.. Uppdaterar senare iaf!
Xo Xo,
Majja.

Tips någon?

ATRIUM 6070 TURKOS BLOMMASPACE MÖRK FJÄRIL 1271ATRIUM 11503 RAND  GRÅ/GRÅATRIUM 9267 GRÅ DEKORSPACE RAND SVART/GRÅ 1260VISION TREND LILA BLAD 23601SPACE 1518-40 SVART/VITATRIUM SVART MEDALJONG 1257
Sitter och tittar på tapeter och dessa är från Rusta, tänker inte lägga ut allt för mycket pengar när endå ska göra om köket om ett par år. Men tv rummet och hallen?! Svårt...

Sneak Peak

Måndag igen då och jag är rejält slut och trött :/ Har rustat,målat,kastat skräp och valt ut en massa grejjor till loppisen som jag och syrran tänkte ha i Kungsgården på Fredag eller Lördag vid "Rowdy´s/Campingen". Haft fullt upp med andra ord. Tänkte att ni skulle få en liten sneak peak om vad som pågår och hur det ser ut nu;
Mitt och älsklingens sovrum, fondväggen...


det nylagda golvet..


Barnens sovrum, här inne var det kök och heltäckningsmatta så ni kan väll bara ana hur det såg ut här innan :P
 

Ett rum har blivit två...


Här blev det en vägg så det blev två rum...


Trappen..


Något av det bästa i hela huset, den öppna spisen..


                                            Före

                                           Efter


I lördags va iaf vi ut ett gäng i Gävle och käkade god mat och drack en massa öl :D Hur trevligt som helst men tyvärr så blev det inge kort knäppta för att jag glömde kameran hemma. Käkade på någon italiensk resturang men ingen var speciellt imponerad av maten så nästa gång blir det nog Church Street ;P gott som fn där. Drog sedan till bowlingen för att se om det fanns någon bana ledig, men icke så då gick vi till Harrys men det var proppfullt där också så då åkte vi till viken ;P hehe, micke spelade bort lite pengar på 8-ball sen åkte vi runt lite i bilen och poppade musik innan vi drog till Mickes föräldrar och sov. De andra åkte också hem, men en riktigt lyckad kväll så det ska vi göra om flera gånger!!
Mamma var barnvakt en sväng idag för att jag skulle kunna åka och handla lite mat eftersom det var snustorrt i både kylen och frysen. Jag passade på att gå och kika på stan en sväng trots att jag såg ut som en lodis, hehe och när jag ser ut som en lodis så brukar jag träffa mest folk jag känner också *typiskt*. Men det ska man ju skita i men bryr man sig om hur man ser ut så gör man ;P Iaf så hittade jag lite möbler som jag ska ner och köpa nån dag i veckan(om dom finns kvar?) *hoppas*. Jag hittade iaf lite kläder till Micke på "NOT NAKED" och det var grymt bra rea där nu ;) ett hett tips!

Fyndade faktiskt lite hos mamma idag också ;P
En kaffekvarn och en "lykta"..

Sedan blev det även denna söta ko servis..

Detta hittade jag till Micke på "NOT NAKED.

Idag ska jag börja packa ner här hemma och tänkte faktiskt börja med min garderob eftersom det är katastrof där inne :/ Inget jag ser fram emot men det måste göras, snart dags för flytt ju! Har grymt svårt att sova på nätterna för att hjärnan grubblas sönder snart över hur det ska se ut där hemma och vad jag ska köpa :P Det är mycket man vill men mindre man har råd med..
Micke är iväg och jobbar och det är så fruktansvärt tråkigt tycker jag :( Tycker inte alls om att han blir borta ett tag, men det är ju inte så länge till så det är bara att härda ut.
Nu är det snart dags för mat, korvstroganoff med ris tänkte jag :)
Puss Puss!


Höst jacka?

Letar efter en hyffsad höstjacka och fann denna på H&M, men jag tror jag satsar på en skinnjacka eftersom jag fortfarande inte äger en *slå på fingrarna*. Men har aldrig tyckt att jag passar i en sån och sen har halva Sveriges befolkning en och det är ju så tråkigt!!! Säger ju därför emot mig själv när jag säger att jag vill ha en men det där begäret kommer in någonstans :b

                      

Fredag hela veckan?

God morgon kära läsare (fniss) ;) Uppe med tuppen trots minimalt lite sömn, hade så svårt att sova inatt så jag gick upp och satt mig och kikade runt på en massa möler på blocket. Tills slut började jag iaf känna en liten smula av trötthet så då la jag mig brevid Micke och där låg jag inte skönt. Han tar ju upp hela sängen!! Ghaa, blir tokig ibland och Teddan har nog ärvt det av han också ;P hehe. Alla som känner Micke vet att han är morgonpigg men klockan 06:30?!!! haha, nu låter jag less på han men ibland skulle det vara skönt att sova ut. Men nog om han nu ;D Har nyss duschat av Isak och ja jag måste duscha han nu för att han är för stor för badbaljan så då lägger jag bara en handduk på golvet i duschkabinen och duschar av honom, hur smart som helst :) Nu ligger han och myser i vagnen och jag väntar på att pappa ska vakna för att han ska hjälpa oss ute i huset idag. Ska fortsätta med min målning av alla möjliga saker (sätter ut bilder sen) och sen har jag kommit på en skit smart ide med den gammla bokhyllan!
           
                       Trött med målar-kläderna (men det syns ju knappt):P

Uppdate sen,
Puss Puss!


Slut som människa


Varit ut i huset och börjat måla på mina pedistaler eller vad dom heter? Har hunnit med en sen åkte vi och drack kaffe hos Sump och sen åkte vi hem igen, så det blev bara en snabbis :) Imorgon beger vi oss ut igen och har en del jobb framför oss :/ Det blir bra när det är klart! Nu vill Isak ha sällskap och jag känner att det kommer bli en tidig kväll.

Torsdag

Blev inte mycket till inlägg igår men vi var inte hemma på hela dagen! Mamma och jag åkte ut till huset på morgonen för att fortsätta rensa lite och mamma plockade med sig hela bilen med grejjer :P haha. My mama! Jag hade plockat ut alla grejjor jag skulle ha på altanen och det var inte så mycket fram till igår efter att mamma sagt vad man kan ha alla gamla saker till. Så nu är hela altanen full! SHIT! Vad ska jag spara på?! Har en hel del att måla om så nu är det dags att köpa vit färg och sätta igång. Men det känns allvarligt som att vi har jobb upp över öronen nu :( Och det är inte bra för mig. Men nu ska jag lägga upp det annorlunda :)
På kvällen var jag och jagade lite möbler som jag hade ringt om på Blocket, först blev det denna otorligt vackra spegel bara för 300 kr!!! Vilket jvla kap!
Klicka för att se nästa bild
Sedan bar det av mot Årsunda för att hämta den här gungstolen+filt till bara för 500 kr!
Tycker om att den är lite annorlunda med den raka "rygg-pinnstols stilen" :P Den sticker ut lite och var kanon fin. Dom jag hämtade den hos bodde hur fint som helst och gud vad jag också vill ha det så där, riktigt trevliga var dom också :)
Klicka för att se nästa bild
Urnöjd med gårdagens köp...
Sitter nu med morgonkaffet och ska snart sätta igång och städa tills Micke kommer hem :) Lovely. Teddan är på dagis och leker till halv två och Isak ligger och sover i vagnen så det är lika bra att passa på med andra ord. Va egentligen meningen att jag skulle åka förbi och fika hemma hos Anna och kika på hennes nya lägenhet men jag tror inte att tiden riktigt räcker till :( Vi får ta det en annan dag ;)
Nej nu är dags att köra igång,
Puss Puss!
/ uppdaterar nog sen.

Äntligen har de kommit, vilka skönheter



Båda är från H&M och dom första kostar 349 kr och de andra kostar 399 kr, nu är det bara att börja träna fötterna i dom eftersom inte jag går i högklackat allt för ofta. Trots att min skogarderob nästan bara består av högklackat ;P

nästa inköp kanske?! Båda från H&M, i luv it.

Hej Hopp Alla Glada!

Ny dag och nya tag,
imorse låg vi till klockan åtta och då blev det stressigt eftersom Teddan börjar dagis klockan halv nio ;P Men det var så skönt att ligga i sängen och jag sover inte speciellt bra på nätterna längre heller :( Antigen drömmer jag eller så vaknar Isak eller Teddan av att dom drömmer eller tappar napp osv. Inatt drömde jag att någon hade stoppat in en ståltråd genom brevlådan och lyckats få upp låset :S Bara sånt där som nästan händer på filmer men endå.. Så jag vaknade just när dörren kommit upp i drömmen och låg och lyssnade ett tag om jag hörde något. Men inget ljud alls så då var jag tvungen att kliva upp mitt i natten för att titta att ingen hade fått upp dörren! :/ haha, det är inte bra att Micke jobbar borta tror jag?! Jag är inte mörkrädd men jag hatar att sova själv. Men som tur är kommer han hem snart =)

Mamma kom upp och fikade i någon timme på morgonen sedan traskade jag och Isak iväg för att möta upp Sara och Max för att gå till öppna förskolan för att kika lite där =) Har ju aldrig varit där eftersom nästan ingen av mina "vänner" hade fått barn när jag fick Teddan, men nu kanske det är dags att ge det ett försök då! Alltid lika trevligt att tjattra lite och låta barnen utforska världen. Nu har vi redan planerat in nästa besök och det är på fredag hoppas jag, då hade dom sång och självklart fika på schemat så det kör vi på Sara :)

Teddan är skit trött nu efter dagis och efter att vi har varit ute en timme och lekt så nu ska jag försöka få han å sova om han slutar tjata på mera glass.

 
                
                       Jag tycker att det är skit fint när löven börjar falla...

                          
                                  Njuter i solen och....
                   
                            
                  dagens outfit ;P
Puss Puss!


Helgen som varit..

Fredagen blev lugn och jag kommer allvarligt knappt ihåg vad jag gjorde?! hehe, glömsk och virrig har jag blivit :( För mycket i skallen skulle jag tro. Micke har hållt på å rutstat + lagat bilen hela helgen så jag och barnen har fått underhålla oss själva :) Det har väll gått någorlunda bra. I Lördags åkte jag och Sara på loppis i Hofors med barnen och vi var där i nästan 2 timmar! Teddan lessnade ju ur rejält där på slutet och la sig mitt framför allt folk och skrek och gnällde så det var ju inte speciellt roligt. Men det är bara att bita ihop det, vad ska man annars göra då? Hittade en hel del iaf och det ser ni med bilder längre ner, sen ska jag göra om en hel del också så det blir ännu bättre. På kvällen blev jag barnvakt fast att jag skulle ha barnvakt och gå och dricka en öl hemma hos Jelan, men tjii fick jag. Tindra och Teddan höll nästan på att riva hela lägenheten där ett tag, det såg ut som en orkan hade varit på besök :P hehe, ja nu förstår ni nog hur det såg ut. Igår va vi på kalas och sen fick vi hämta resten av nycklarna til huset för att dom förra ägarna var klara där nu!!! :D Yippey! Nu ska jag plocka det jag vill ha sen ska vänner och familj få ta det dom vill ha och det är en hel del. Nu har jag jobb med andra ord :/ Tänkte dra ut dit idag om pappa har lust att vara barnvakt åt Isak så får Teddan följa med, vi vill ju bli klara nån gång så vi kan flytta! I cant wait..

Nu på morgonen har det varit mycket först BVC 09:30 och sen tandläkaren 10:20. Mamma och pappa har varit barnvakt som tur är annars vet jag inte alls hur jag hade fått ihop det idag. Isak väger 9850 gram nånting och var 70 cm lång nånting ?! hehe. Kommer inte ihåg exakt?! *yr majja*. Nu kan han börja med "vanlig" välling och sluta med modersmjälk ersättning och BVC sköterskan tyckte att han var så stor och frisk att han kunde sluta helt inom två dagar :D Man måste ju blanda hälften av båda när man byter så det inte blir en chock för magen och det brukar ta sin lilla tid men förhoppningsvis går övergången lite smidigare med Isak nu då! Vi skulle inte komma tillbaka förrän om 2 månader och då är han ju åtta månader *stora killen*. Efter BVC besöket var det bara att stressa iväg och lämna Isak hos mamma och sen ta bilen och dra iväg till tandläkaren. Där gick det ju som det gick men det blir väll bättre :) Positiv, positiv..

Nu blir inlägget för långt snart så nu måste jag sluta. Nu blir det iaf lunch och sen blir det förhoppningsvis en tripp ut till huset för att rensa lite och sen ikväll hoppas jag på en film med någon som är villig?! :)

Loppisfynd;

Allt för ca: 250 kr!

Puss och Kram.


Fredag, helg baby!

Gud vilka gnälliga barn jag har ibland :( åhh, känner mig helt övertrött. Micke sov inte hemma inta för att han har hållt på med den där förbannade bilen och det va inte det felet som vi trodde först utan det behövs nya bromsar. Men nu hoppas jag att det bara är det som är felet, inte speciellt roligt att ha köpt en trasig bil?! Men det va inte så farligt trodde Micke, ett skit fel?! Hoppas det, vi och bilar=otur.
Har rejält ont i fötterna idag efter min och saras promenad igår :/ Riktigt trevligt och det ska vi absolut göra om fler gånger :) Förutom att jag hade fel skor och fötterna ömmar.. Är riktigt sugen på ett par sånna här:
                                              
Har alltid tycket att dom är riktigt fula men börjar tycka om dom mer och mer och sen verkar dom passa ypperligt bra tills jeans! :) Nästa inköp blir alltså ett par Converse. Nya promenad skor?! hehe.
Idag blir det nog mys med mina älskling och mina barn, känns som vi knappt får någon tid ihop längre :( Men det blir väll bättre sen.
Imorgon hoppas jag på en massa loppisar och sen kanske en öl eller två om Jelan har fest på bruket :) Länge sen nu, lite tråkigt att det blir så. Men alla är vi på olika nivåer i livet och lever livet som vi vill och en sak är då säkert och det är att man ska leva i nuet. But i always love my baby no matter what! ;)
Söndag är helt planerad nästan, barnkalas och inredningsparty hos Anna om det inte krockar nu då?!
BTW: så tänker jag börja med "bloggfria" helger så jag skriver kanske på fredagar om planer för helgen och skriver sen med bilder och ord på måndag om vad som egentligen har hänt. Blir inte så mycket skrivande på helger ändå.
Over and Out.

Today is the day my baby come home

Idag kommer min älskling hem och självklart har jag saknat han :) Han har bara varit borta i 3,5 dagar men endå, jag har saknat han!
Nyss lämnat Teddan på dagis utan problem! Hur skönt som helst när han bara säger :-"hej då mamma, vi ses sen" :D Jag skiner upp som en sol. Igår var jag ju iväg på "Tupperwear Party" och jag beställde en "Easy Rice". Altså en "bytta" när man kokar riset i mikron, hur smart som helst ju! Det bjöds på fika också så det blev en lyckad kväll :)
Ska ge Isak lite välling nu ska vi traska iväg mot Sara för att se om hon och Max är sugen på en promenad :) Uppdaterar lite mer sen kanske.
Over and Out.

ISAK 6 MÅNADER

Idag blir mitt hjärtegull 6 månader, det går sjukt fort :)

Blir riktigt förbannad på hälsocentralen nu, har ringt typ 3 gånger på en månad och sagt att jag har problem med magen. Ät mer fibrer eller köpt movicol som hon sa idag. Okej, men är det mening att jag ska gå och ha smärtor och känna mig som en boll?! Tydligen, så jag får väll köpa Movicol och hoppas på ett underverk då. Jag som trodde att dom hade "super-tabeletter" till allt, men det har dom ju tyvärr inte för att allt inte kan botas. Men släng av IBS har jag tydligen, "känslig tarm" och det är bara att hoppas att det går över annars skulle jag ringa och tracka dom igen..Jag som aldrig haft problem förr! Ingen mer stress i mitt liv.

Ska snart ta en långpromenad till apoteket och Ica innan jag hämtar Teddan på dagis. Som varenda morgonen var det ett rent helsike att få han till dagis, -"nej jag vill inte",-"dumma mamma",-"jag vill gå hem",-"jag vill inte leka". Phuu,phuuu,phuu. Men som tur är går det över på en gång nästan säger personalen :) Men jobbigt är det.
Sen ska jag fixa käk och sen är det dags för "Tupper-Wear-Party" och det ska bli riktigt skojj. Barnen ska vara med morfar under tiden och busa :)
Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha ;P
Over and Out.

Sjukling

Godmorgon :) Sitter här med fil och musli efter att ha lämnat Teddan på dagis och denna dag började inte bra. Trodde att Isak va någorlunda bättre men inatt har han hostat, snorat och rosslat + lite feber så varken han eller jag har fått mycket sömn :/ Måste ha kommit efter Furuvik skulle jag tro, han var väll inte riktigt frisk när vi åkte dit så då blev ännu värre när vi kom hem :( Tråkigt,tråkigt,tråkigt,tråkigt!! Teddan har varit hysterisk hela morgonen och srek så högt han kunde när jag lämnade honom och det känns inte bra :( det känns som om jag överger han, men det är ju bara att ringa å kolla att det har gått bra. Och det brukar det oftast göra.
Hade inte Isak blivit dålig igen så hade vi traskat iväg till Sara och Max och hälsat på, men det sket sig ju så det får vi ta annan dag :) Bara Isak blir frisk så han inte smittar ner Max så.
Det är ju så tråkigt att bara sitta å glo, har verkligen tröttnat på det! Vill göra något så nu får barnen SLUTA vara sjuka ;P Inget man kan styra över och det suger..
Det blir väll att slappa framför teven nu med nå Desperate Housewives avsnitt för att sen gå ut på en långpromenad *måste skräpa* mig. Det bra för Isak att få luft också trots att han är sjuk.
Hoppas ni får en bra dag!
Puss och Kram.


RSS 2.0