Vilken UNDERBAR dag!!

Micke var riktigt störrig imorse, han trissade upp Teddan och dom två stod och hoppade på mig och hällde vatten på mig för att jag skulle vakna till liv :P När jag väl gjorde det började vi fundera över vad vi skulle göra med dagen och vi bestämde oss för Furuvik :) Ringde runt lite och till slut så blev vi ett gäng; Pontan,Markus,Tindra,Viktor,Elina och Micke å Jag + barn :D Lite halv risigt väder men det blev kanon sen, solen tittade fram och det var alldeles lagomt med folk där också. Men dyrt som f-n! Men det var det värt för att komma ifrån lite och bara ha roligt.






               
En kanon dag med andra ord och på hemvägen åkte vi förbi valbo och det blev en sån här;
         
En Philips 47´tums Full HD platt-teve :D Dåligt nöjd då? YES. Kommer passar bra i huset den här, hehe :)
Nej nu hoppas jag att micke och teddan kommer hem med maten som vi ska laga till, fläskfile och pommes *mumma*. Sen blir det film. Hoppas ni haft en bra helg! I love my boys,
Over and Out.


En öl och pratglad kväll

Idag har jag faktiskt shoppat i valbo lite och rengörings- och kosmetik förrådet kostade betydligt mer än klädförrådet :S Snålmajja har jag blivit och det kändes efter att ha varit inne på Kicks men jag fick "profesionell" hjälp;

Mascara,rengöringstvål,rengöringsvatten,dag- och nattcreme,puder,solpuder,penslar och armband och en ring från h&m. Allt gick på ca: 700 kr!! Det kostar att ligga på topp.

Sedan blev det ju denna pärla från Vero Moda för 299 kr :) Nu orkade inte jag vända på bilden men ni ser väll iaf. Köpte även ett passande rosett diadem på Gina Tricot;


Sen blev det ett par svarta leggins från Gina och jag kan aldrig få nog av leggings tror jag, ett sånt praktiskt och bra basplagg =) Super nöjd med dagens inköp och hoppas att det blir fler snart.
Har nyss kommit hem från Nikko och det blev inge utgång för att ingen av oss va nå sugen där på slutet, men det blev tjatter och det var riktigt trevligt :) Jag är nog inte så mycket för krogen längre tror jag eller alkohol överhuvudtaget, jag vet nu låter jag jätte gammmal men det är så skönt att kunna sitta och ha trevligt på annat sätt och att man inte känner något behov av alkohol och krog, bara drygt ju..
Imorgon blir det film med Nikko och några till :)
Over and Out


Jag är super nöjd!

Har varit i huset hela dagen och det blir så bra :) Snart så får vi äntligen flytta in. Cant wait! Blev ute mat idag också på Torino i Storvik och deras kebab-special, så äckligt gott att ni bara måste prova ;) Sen skulle pojkarna dricka öl tydligen så jag åkte hem med barnen + tindra, barnvakt åt henne med andra ord. Jag är ju inte driekt barnvakt åt mina egna som karlarna tror att dom är när dom är med sina egna barn :P Dom sitter och tittar på Gustav och jag letar efter gardiner, men det är ju inte det lättaste. Phuu. BTW- teddan och tindra smet idag också!! Vi var utanför mamma och pappa och snyltade godis och jag tittade bort en sekund sen var dom puts väck! Och jag "panik morsan" började kuta runt och skricka men inget svar. Så till slut var både jag, syrran 1 & 2, pappa och magnus ute och letade och jag måste säga att jag var panikslagen och kände mig helt värdelös som föräldrar. Men det räcker allvarligt bara att titta bort någon minut så kan de vara på väg till Haparanda, jag hann iaf ända upp till Ica men kom på att de förmodligen inte hade hunnit så långt på leksaks bilen och moppen. Efter en stunds letande kom magnus gående med dom och dom hade bara gått till lekparken brevid, där Teddan annars aldrig brukar vara! Typiskt, jag höll på att ramla ihop på gräset av utmattning och insåg verkligen att jag måste bärja träna igen ;P haha. Sedan ska jag uppfinna en sändare som sitter i skorna till barnen så man har koll på dom :) Morgondagen kommer förhoppningsvis bestå av lite loppisar på morgonen och sedan valbo för att sedan ha en dejt med Nikolina :) Ska bli skit kul eftersom det va ett tag sen. Vi får se vad hittar på det kanske blir en öl eller bio?! Nej men GUD vilket långt inlägg, har ni orkat läsa så här långt så beundrar jag er verkligen..
Over and Out.

Beroende framkallande

Desperate Housewives - Säsong 3 (6 disc) - DVD - Film 
Är väll kanske bättre att äta lite mat?! Men nej jag orkar allvarligt inte laga mat nu :P Slappo.

Det börjar redan bli bättre :)

Jag mår bra och Isak börjar bli bättre, tror jag? Han har inge feber så då kan vi utesluta den där förbannade svininfluensan :P haha. Inte för att jag trodde det då. Blir vacinering(?) sen så man kan få vara lugn som föräldrer :)
Blev nå krångel med mitt H&M paket så nu annullerade jag beställningen, får ut å shoppa loss i valbo istället när lusten finns. Såg på Stieg Larsson filmen igår och den var riktigt bra!! Lite läskigt att titta på den själv och jag önskade nästan att Micke skulle komma hem. Fjant, jag vet.
Idag var det tänkt att jag skulle ha en dejt med Linda eftersom det va så länge sen men nu vet jag inte när Isak är sjuk så vi får se.
Nyss betalat en massa räkningar vilket alltid är lika roligt, NOT! Men det måste ju göras så man inte drar på sig en massa fruktansvärt onödiga skulder hit och dit. Så det är skönt när det är gjort :)
Nu blir det lite käk,
Over and Out.

Sjuk?

Yr,trött och kallsvettas :( Skit!! Förhoppningsvis är det bara Isak som jag har fått något "lättare" virus av ?! Eller inbillning? hehe, börjar tvivla på mig själv snart. Men det är ju så tråkigt att bara ligga hemma och vara sjuk lika nu när Isak är sjuk, jag vill vara ute och träffa folk :) Men han blir väll frisk snart.
Nyss varit på Ica och inhandlade "Män som hatar kvinnor" och en påse jordnötter så den ska jag sitta och se ikväll med min sjukling och ensamhet. Jag tror att jag är så ovan att Micke är borta i flera dagar att jag känner mig ensam och övergiven, hehe :P Man är bra löjlig.
Nu blir det lunch sen är det dags att bege sig och hämta Teddan.
Over and Out

Grubbleri och grubbl´era

Riktigt ont i nacken och skallen idag :[ Måste sovit konstigt hoppas jag. Sluta grubbla om det nu.
Isak har gått och fått något virus :( Han hostade jätte mycket inatt och hade riktigt jobbigt :[ Svininfluensan? Det tvivlar jag på men hoppas för guds skull att det går över snart! När man är så där liten ska man inte ha det så där jobbigt, jag kan ta över.
Micke åkte imorse och kommer inte hem förrän på torsdag :( hmm, får underhålla oss själva och det är ju inte så lätt när lillen fått nå virus. Ska iaf ta å köpa Stieg Larsson- "Män som hatar kvinnor" (fick inte in någon bild på den här skit datorn) och Desperate Housewives säsong 3, så då har jag något att underhålla mig med ett tag tills lillen blir frisk =)

Varit och käkat lunch hos mamma och pappa och lånade bilen till apoteket för att köpa näsdroppar och nya D-droppar eftersom teddan hällde diskmedel i den. Snart traskar vi hem och då är det iaf tänkt att jag ska börja packa igen! Halellulija! :P
Over and Out

Tappat gnistan?

Det känns som jag har tappat gnistan för att skriva blogg, men den kommer väll tillbaka får jag hoppas :) Det har varit full fart hela helgen. Har varit i köpis och på dollar två gånger men någon gatuloppis blev det inte pga av vädret :[ Det får bli sen då :) Varit fyllechaffis vilket jag inte kommer att göra om inom dom närmsta månaderna, drygt med fulla folk :| Blir man så där själv?
Idag bjöd mamma hela gänget på mat och det var supergott ! Mammas mat är alltid bäst, vad fan gör jag för fel?!
Nu blir det mys framför teven med mina älsklingar, Micke åker iväg och jobbar och blir borta i 4 dagar! Så ska det vara nu i en månad i sträck :( phuuu! Men money,money,money :)
Isak har blivit lite förkyld och det är så jobbigt att höra honom hosta järnet ur sig på nätterna, hoppas att han blir bättre snart!
Skriver lite mer imorgon :)
Over and Out

Dont Worry, Be Happy!


Nu har jag beställt lite nya höstkläder från hm och det behövdes verkligen! Alltid skönt med lite nytt ;) Det här är bara lite utav det jag beställt. Smycken och grejjor också eftersom allt ska matchas! :P Detta paket ser jag fram emot. En ny jacka är på ingång från nelly också :)

Som jag skrev sent igår kväll så är det en massa släktingar till oss här hemma hos mamma och pappa så jag ska väl bege mig dit snart med Isak efter att jag druckit kaffe. Teddan och Micke åkte till Hammarby tidigt imorse för att det ska börja tapetseras i huset :D Yippey och mickes pappa hade dragit ut den sista delen av köket och dammsugit hela övervåningen igår :) Gud så snällt!! Jag har verkligen underbara människor omkring mig.

Imorse sa Teddan : -
mamma, jag älskar dig. Ghaa, gullunge :D

Nog om glädjespridning men nu börjar jag verkligen njuta riktigt ordentligt av livet :) Hoppas på en tripp till valbo med mamma och kicki så jag leta några snygga lyktor till våran inglasade altan. Sen får vi se om det blir trekamp på rowdys då för kussen kommer ju idag också.
Ha en bra lördag för det ska då jag ha!
Over and Out

Vilken dag!!!

Dagen började med att mina kära barn började gnälla vid klockan sex i morse!! Jag trodde att jag skulle bli tokig, men barn är bara så dom somnar tidigt och vaknar tidigt. Men jag brukar slå på Gustav åt Teddan så då lägger jag mig på soffan och halv sover i 2 timmar och Isak somnar alltid om efter frukost. Men jag har alltid varit en människa som lagt mig 02:00-04:00 och klivit upp runt tolv tiden, innan jag fick barn då. Så jag är alltså en extremt morgontrött människa och blir skit grinig hela dagen om jag inte känner mig utvilad, speciellt nu när det har varit EXTREMT mycket den senaste tiden och jag har stressat sönder mig. Men jag är go och glad och för det mesta positiv :)
Varit till Linda idag och kikat hur dom har det + att jag köpte lite kläder till Isak av henne för en billig penning *tanks sweetie*. Trevligt, trevligt. Sen bar det av till Effect för att klippa håret och det blev en rejäl bit måste jag säga och lugg :D Men skit nöjd och det kommer bli ännu bättre efter färgning :) Sen ringde syrran och vi var tvungen att åka in på akuten med henne i Gävle, så då blev vi sittandes där i några timmar. Men så kul vi hade! Tömde automaterna på godis gjorde vi också :D Men allt var bra så då åkte vi till viken igen och satt oss och käkade på Napoleon och fick vänta i 50 min på maten!!!!! Under all kritik..
Ojoj, imorgon blir det loppis i stensätra sen kommer min kusin hit och lite andra släktingar så det är full fart med andra ord :) 3 kamp på Rowdys också!! Det kommer att bli en rejäl upplevelse skulle jag tro!!
Over and Out

Billigt och bra?

Nyss hemkommen från tandläkaren och det var inte skojj kan jag meddela ;P Hur skoj det var håller jag för mig själv men dyrt kommer det att bli :( Perfekt när man behöver ha varje litet ruttet öre till rust men hälsan går absolut före, ROM BYGGDES INTE PÅ EN DAG(jag hatar verkligen det där ordspråket och det är oftast bara 40+ som säger det också). Tydligen så ligger jag och gnisslar tänderna på nätterna så det förklarar varför jag nästan har träningsvärk i käkarna när jag vaknar på morgonen :[ Helt omedvetet också, lite läskigt. Vad gör man åt detta då?
Ska snart iväg och hämta Teddan sen blir det en massa tvätt som jag måste tvätta och sen kommer ju mikaal hem sådå beger vi oss ut till hammarby och rustar klart sovrummen :) Så här vill jag ha det;
EDLAND HimmelssängstommeEDLAND Toalettbord- från Ikea.
En del av sovrummmet i alla fall, hoppas att man får lite extra pengar över nån gång? Då ska jag inhandla detta.
Over and Out

Backstreet´s Back!


haha, mina absoluta TONÅRSIDOLER ÄR TILLBAKA IGEN!! Nu blir det en fjärde konsert för mig och syrran i december!!! Grymt bra ny låt dom har gjort :) Dessa pojkar kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och då får ni säga vad ni vill ,det skiter jag i :P

Den dagen jag får sova ut mår jag bra

Uppe med tuppen idag igen ! :( Teddan har gått upp klockan sex vaje dag nu, känner mig alldeles mör. Har varit dålig på att skriva här nu men ska bli bättre och se till att skriva så fort jag får lite tid över. Annars är det ju ingen meningen att ha kvar bloggen? :P Är fortfarande inte bra i magen och hoppas verkligen att det går över snart, för nu börjar jag tröttna ur på kroppen. Bara att bita ihop!
Teddan ska på dagis till halv nio sen går jag och Isak ut på en promenad tror jag :) Pappa ska hjälpa mig att slänga en massa skräp i huset som har blivit efter rusten så då får vi det gjort åh! Valde ju tapeter igår och hela notan för sovrummet gick på ca: 3000kr!!! Bara för lite tapeter?! Blir sjukt snygg iaf.
Nu har jag slut på fantasi,
Over and Out.
                                 

Arlanda och hem

Teddan absolut älskar sin fyrhjuling och han är så grymt duktig!!! :D Imorse åkte vi ut till Hammarby där dom även har en crossbana, ja ni såg rätt! Kan det bli bättre i Hammarby? Nära till strand och bad och nära till crossbanan, det finns ju allting där :P hehe.Iaf så åkte viktor och teddan där ett bra tag medan vi andra stod och tittade på men jag körde även på Marikas något varv och det är rätt svårt :b Men kul!
Efter det så åkte vi och gjorde lunch sen skjussade vi hem barnen till Marika för att hon ska vara barnvakt tills imorgon för att det var meningen att båda skulle ut. Micke är på nån grillfest med jobbarkompisarna och jag skulle ut med lillan & johanna i Gävle men det blev inget :( Jag följde ju som sagt med syrran till Arlanda för att hämta mamma och jenny så då var vi helt slut när vi kom hem :[ En annan gång får det bli då.. Nu blir det väll att sitta och glo framför teven en stund och sen blir det sängen :) Riktigt skönt att inte dricka nått måste jag säga!

Puss och Kram!

Yes :D

Det blev bilköp igår och det är ju great! Sen fick även Teddan sin efterlägntade fyrhjuling så han åkte för fullt igår :D Han kunde på en gång också men vi fick dra ner farten lite så det inte gick för fort. Nu är det bara huset som fattas :) Det kommer när det kommer.
Teddan är på dagis nu sen skulle han ut med pontan och åka fyrhjuling och jag funderar starkt över att åka ner på stan och klippa mig?! Om jag har lust och ork då annars tar jag det nästa vecka. Har tjattat om det ett tag nu men det blir ju aldrig gjort..
Ikväll är jag sugen på bio i Gävle med syster yster och sen kanske Nikko vill hänga med? Var ju år och dagar sen jag träffade henne så nu tycker jag verkligen att det är dags att ge vänner lite tid också ;P Fixar jag barnvakt blir det bio annars blir det hemmamys kväll istället.
Puss & Hej!

Bilköp?

Nu har Micke åkt iväg för att titta på en bil och det blir denna :) Får se om han tar med sig den hem också?!
Då blir jag gansk lycklig :D hähä, sitter inte helt fel med en bil om jag säger så. Vi får se då..
Jag är riktigt sugen på att åka in till Valbo för lite shopping idag men vi får se vad dagen ger :P
Klicka för att se nästa bild
Lite dålig uppdate nu men jag tar mig mer tid så småningom :)
Puss Å Hej!

HOT,HOT,HOT,HOT

Jag får värmeslag snart!! Lite för varmt om jag får säga min mening :P Snart ska vi åka iväg till Jungfrun och bada med barnen för Micke är ledig idag! :D Yheehoo, min önskan gick i uppfylelse :D Sen blir det kräftor och snaps ;) Great,great.
Kommer ett inlägg med en massa bilder sen..
Ha en kanon dag för det tänker jag ha!
Puss & Kram

Jag önskar......

- att micke kunde ha varit ledig i mer än 1 vecka så vi kunde göra mer skojiga saker ihop :) Men nej då det är väll ett önsketänkande med en arbetsnarkoman till karl? :P Nu har han åkt iväg till Uppsala på nå jobb och kommer inte hem förrän imorgon kväll. Jag och barnen får hitta på något själva, igår åkte vi iaf iväg till Jungfrun när Micke ´hade slutat och badade med barnen. Och jag doppade mig! Tro det eller ej, men skönt va de! Sen när vi väl flyttar kommer jag ha gå avstånd till badet, hur great är inte det? På tisdag skriver vi på ägarpapper på huset så då blir det äntligen vårat och vi kan börja röja och flytta in när vi vill :) Det ser jag faktiskt fram emot.
Ska hämta Teddan vid elva och syrran skulle nog komma förbi å luncha här så jag måste väll börja förbereda maten :) Senare promenerar vi nog till syrran och leker i deras vattenspridare och umgås.
Hoppas ni får en kanon dag!
Puss & Kram
           
           

Nu är det mycket

Nu har jag MASSOR att göra!! Och det står bara still för mig :( Vart ska jag börja? Har inte tid för mig själv snart. eller snart det va ett tag sen jag hade det :b hehe. Satt och kollade ut tapeter till barnens rum igår och jag tror att jag har bestämt mig till Isak´s rum iaf nämligen den här:

Från www.photowall.se  men jag är osäker vilken färg jag ska ta. Någon som har ett förslag? Tänkt er svart parkettgolv till, vilket kommer bli as snyggt! Men jag tror att den blåa passar bättre till det mörka golvet, men vi får se.
Inte riktigt säker på Teddans rum än, får kika runt lite mer så kanske jag fastnar för något?

Idag har vi iaf varit på BVC där jag också träffade Sara och hennes lilla Max, trevligt att träffa henne när det va ett tag sen. *Skärpning* hehe :P Isak väger iaf 9,5 kg!!!! Så nu ville dom att han ska ligga på magen mera och träna, hahaha banta när man är 5 månader är nog det dummaste jag har hört :P Lite roligt iaf´. Hämtade Teddan på dagis vid elva och det blir  att skriva på papper om ett byte imorgon, blir nog bäst så eftersom hans kusiner också går i Hammarby + att Isak också kommer att hamna där :) Det kommer nog går bra, sista gången nu då.
Nu ska jag plocka med lite tvätt och sen ska jag laga korvstroganoff *mumma* sen tänkte vi dra ut till huset och slänga en massa skräp efter rensningen av tomten :) Livet Leker och är underbart!
        
             Totalt misslyckande med digitalkameran, but i try. Gårdagens BTW
Puss & Kram!

Maskerad och rust

I fredags drog jag hem till Sandra där hon och Jelan var och gjorde mig iordning för maskerad hos Sandras brorsa och hans flickvän nere på stan :) Jag måste ju säga att Sandra har ganska roliga kläder ;P hehe. Mne det slutade med att jag blev "brud",Sandra racerbrud och Jelan skolflick. Snygga var vi iaf, men man skämdes ju ganska rejält. När vi kom dit var ju alla utklädda så det var ju inte så mycket att skämmas för, hehe :) Vi hade iaf skit kul och blev kanske lite väl påverkade?


En riktigt lyckad kväll måste jag säga, har ju så grymt kul med dessa brudar. Love ya! :)
Igår åkte vi ut till G-hammarby och började rusta i huset och jag måste säga att jag har en enorm tur att ha en sån händig karl ;P hehe. Han hann riva ut köket på övervåningen och till och med sätta upp gipsskivor :D Glömde knäppa före-bilder men ska försöka få tag på kort hos mäklaren så jag kan sätta ut för- och efter bilder...
Snart ska vi iväg på kalas hos Elina som fyller 4 år! Stora tjejen :) Sen blir det väll mer rust skulle jag tro.
Puss Puss!

RSS 2.0