Sprutan..

Igår åkte vi iväg till Sjukhuset i Sandviken för att jag skulle få sprutan men när jag kom dit frågade dom om barnen också skulle ha så då fick dom samtidigt. Då slipper vi ju gå till BVC istället =) Varken Isak eller Teddan har visat någon som helst påverkan av sprutan så det känns skönt! =) Va ju trööökig kö när vi kom dit också och ingen vagn hade jag med mig heller. Så jag fick kånka runt på Isak och en massa kläder innan vi äntligen fick åka hem :) hähä. Men vi fick som tur va "smita" förbi kön eftersom jag hade barnen med mig och det var ingen väntetid på barnavdelningen ;P Men nu är det gjort och jag känner mig bara lite öm i armen men inget mer :)

Ska in till Sandviken vid två och lämna barnen hos pappa för att jag ska ut och handla present åt Teddan + tårta m.m. Sen är det ju Magnus Betner ikväll med Micke,Syrran,Magnus och Veronica så det ser jag verkligen fram emot! :D Kommer bli skit skojj.
Igår bokade ju syrran biljetter till Backstreet Boys nästa helg också och GUD vad jag ser fram emot det :D :D Vi tänkte försöka komma till Stockholm lite tidigare så vi kan gå på stan i några timmar.
                          Magnus Betnér - Livets Ord
                   Hoppas ni får en skit bra fredag för det ska jag ha !
                        
              Jag VILL att dessa ska komma i min brevlåda idag! Båda från H&M.
Puss och Kram

Snart helg igen :)

Shit vad dagarna går fort! :) Snart är det helg och kalas :D
Igår va vi iaf hos Linda och det var skit kul att umgås med henne lite igen,var ju år och dagar sen sist ;P Pojkarna började leka bra där på slutet när vi skulle åka hem men vi ska ju träffas mycket mera i framtiden =) Är lite sugen på att gå ut med henne på Lördag men vi får se..
Det hände lite grejjer här igår också Micke satt upp en massa hyllor och tavlor i Teddans rum så det är praktiskt taget klart där inne! Ska åka till Ikea och köpa två sånna där "förvaringshyllor" med lådor i också sen så! Det känns som om det står still annars för att det är så svårt att få tid med allt. Badrummet kommer nog inte bli rustat förrän vår/sommar men det gör inte så mycket, jag kan ha det som vi har det nu ett tag till. Vill få v-rummet och hallen kvar först känns det som och det kommer bli så bra när det är klart för att jag vet precis hur jag vill ha det! Köket ska vi försöka göra klart nu i helgen men det är ju så mycket som kommer emellan hela tiden. "Rom byggdes inte på en dag" - jag verkligen hatar det där ordspråket!

Har nyss kommit hem från 40 minuters promenad runt Hammarby ;P haha. Kokade lite gröt när jag kom innanför dörren och satt mig sen här.  Tänkte slå på en film med lillen och bara slappa tills vi ska hämta Teddan, runt ett tiden är det nämligen dags för spruta för min del. Hoppas jag klarar mig utan arm ont som halva Sveriges befolkning värkar ha fått :/ Barnen har vi inte fått några tider för än men det stod i tidningen att man skulle få kallelse från BVC, hoppas det kommer snart bara..
Nu blir det soffläge!
Puss och Kram!

Jag är duktig!

Vaknade på tok för sent idag kl. 8:00 och Teddan börjar på dagis kl 08:30! Han brukar ju alltid väcka mig runt sju tiden men nu är han inne i någon period då han sover länge ;P hehe, det fick bli bilen till dagis. Efter att jag lämnat han utan problem åkte jag och isak hem och lämnade bilen och tog vagnen istället för att gå ut på en promenad. Det känns som om man har gått i över en timme också tittar man klockan och då har det bara gått en halvtimme :/ hmm. Störigt det där. Men jag gick i rask takt så jag fick upp flåset lite ;P Sen har jag hunnit med och käkat havregryns gröt med äppelklyftor.
Nu tänkte jag röjja upp lite här hemma sen tänkte jag sätta på en film som jag fick med tidningen "Elle", "The Holiday" heter iaf filmen. Jag har sett den förr men den kan ses igen. Efter att jag hämtat Teddan ska vi bege oss till Sandviken för att hälsa på Linda eftersom det var år och dagar sen, kommer blir trevlans tror jag :)
Nu är dags för under-behandling av lillen.
Puss och Kram!

Varje år ..

Varje år innan jul så kommer tiotusentals räkningar som vi inte vill ha :/ blääää. Har bra många tusenlappar extra den här månaden att betala och det är inte kul när det ska inhandlas en massa julklappar och att Teddan fyller år på Söndag. Får göra det bästa av situationen helt enkelt ;) ingen ide att hänga läpp. Fy farao vad jag vill börja jobba extra och bli klar med utbildningen nu så man kan få sig en riktig inkomst någon gång! Snart så :)
Jag har haft fruktansvärt svårt att sova på nätterna nu :/ huvet går i högvarv.. Jag är ju så fruktansvärt dålig på att röra mig också så kroppen är stel som en 90-årings ;P haha. Nu var det mycket men det är inte alltid frid och fröjd.
Nog om det, nyss lämnat teddan på dagis och Isak ligger i soffan och är missnöjd över något?! Är meningen att jag ska ta en tripp till Sandviken nu snart för att inhandla blöjor och hälsa på Anna Banana :) Men jag kanske skjuter upp det till ikväll, har sovit så jäkla dåligt..Får se.
Plikten kallar.
Puss och Kram!


Jag hatar måndagar..

  1. För att det bara går skit på tv
  2. För att det är ca: 5 dagar kvar tills det blir helg igen
             Elsas mode : 1:a boken

Jag vill verkligen läsa den här boken och fråga mig inte varför?! För att Sofi är en stor förebild när det gäller mode och styling och kan kanske även skriva böcker? Beställs omgående.

Puss Och Kram!


Julklappar

Kom hem från mormor runt halv fem och sen dess har vi slappat och lagat mat ;P Trevligt att räffa nära och kära i Norberg, kusin som vi inte träffat på ett bra tag.
Sitter nu och besteller lite julklappar från CDON.com och hittade att denna snart kommer;
            Disney klassiker: Peter och draken Elliot - DVD - Film
Haha, hur kult är inte detta?! Kollade sönder den här filmen förr, jag verkligen älskade den!! Ska försöka samla på mig alla Disney Classic´s!
Nu "På spaning med Bridget Jones" .
Puss & Kram alla.

Härliga Lördag??!!

Jag har inte vaknat på rätt sida idag ? :/ Känner mig trött och irriterad på allting! Lingonvecka på g skulle jag tro? Arghhh..
Micke satt igång halv nio och frågade om jag skulle följa med till Maria för att han skulle skrapa luckor, ska jag sitta där å titta på när du skrapar luckor? va mitt svar. Man kan ju iförsig gå dit och och vara trevlig men gud vad jag inte känner för att vara trevlig idag :/ Efter att ha varit barnvakt åt Tindra igår också + att vi fick besök så ser hela huset ut som ett bombnedslag igen !! åhhh, jag orkar bara inte. Isak lyckades även bajsa ner heltäckningsmattan när han satt där och lekte och det var det javligaste jag har varit med om tror jag och vilken stank :[ När dom kommer upp i hans ålder (snart 9 månader) så verkar det vara helt kört att ha han utan blöja för att det kommer något på en gång, det är faktiskt som att trycka på en knapp. Ska nog sluta gnälla nu och hoppas på bättre tider.. Jag vet vad jag behöver och det är att få shoppa för då mår jag riktigt bra :D No money, no shopping :( barnledigt kanske och göra något skojj med en tjejkompis?! Det kan jag glömma idag för att micke ska spela poker. Jaja, imorgon får man iaf komma bort för en stund och det ser jag nästan fram emot!
Hoppas ni har haft/har en bättre början på denna dag än vad jag har haft...
Puss och Kram!

Härliga Fredag :)

Fy farao vad jag är trött idag :/ låg och degade till halv tio trots att Teddan var uppe och röjjde. Jag ligger i sängen och hör hur saker och ting flyger i golvet och att kranen är på, då känns det riktigt jobbigt att kliva upp. hehe. Han har då fått Mickes morgonpigga humör och hela hans sätt :) Är hos mamma nu iaf och Micke hade typ slutat så han skulle komma och hämta oss. Det blir att dricka lite cider och nån öl hemma med älsklingen ikväll, lika bra att det lite lugnt. Imorgon hade jag planerat att kanske gör något med Jelan men då såg jag att hon dissade mig för Malin så då skiter jag i henne ;P haha. Det blir nog en fika med Sara och någon mer istället, vi åker hem till någon och våldgästar ;P På Söndag bär det av till Norberg för då fyller mormor år :) Jag,syrran + barnen tar min Space Wagoon dit.. Det blir trevligt eftersom det va ett tag sen vi träffade henne.
Hoppas ni får en bra fredag!
Puss och Kram

Snart helg igen..

Det var riktigt segt att öppna ögonen och kliva upp idag :( Höll på hela kvällen här hemma, satt upp lampor,tvättade,diskade,lagade mat osv. Å nej jag är ingen hemmafru som jag får höra ibland, jag gör allt i hemmet som måste göras och så har dom flesta som bor själva också ;P hihi. Men jag trivs med det, tänk om jag hade råd att gå hemma hela livet?!!
Kånkade iväg med barnen till dagis och Teddan har fått börja åkt i vagnen med Isak och nu vill han aldrig sluta :/ hmm. Vagnen kanske brakar ihop snart? Det visar sig.
Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, jag ska då bara ligga och mysa med Isak på soffan och slå på en bra "feelgood" film tills det är dags att hämta Teddan igen :) Sen hoppas jag på besök av min kära syster som sagt att hon ska komma i ett par dagar men aldrig gör det ;P
Hoppas ni får en bra torsdag för det ska jag ha.
XoXo

Bättre sent än aldrig

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här ;p SKÄRPNING! Vill ha tillbaka laptopen ;P Mycket roligare med den.
Vad har hänt då?
Vi håller på och rustar köket och tänk vad lite färg och kakel kan göra? Super nöjd men tyvärr så har vi ju ingen kamera så jag kan inte sätta ut någon bild :( Lite lister och grejjer kvar nu bara. Är ute efter ett nytt köksbord och vill mer än gärna ha ett runt bord, eftersom köket inte är jätte stort så tror jag att det skulle bli bäst. Vi ska ju säkerligen byta hela inredningen i köket om några år + slå ut väggen så att det blir större, vi gör det inte nu bara för att vi måste prioritera lite annat. Nästa projekt tycker jag ska bli hallen ;P slå ut vägg,tapetsera och lägga golv och det kommer bli skit snyggt :) Det ser jag verkligen fram emot.
Teddan är på dagis och idag var han faktiskt pigg! Jag har börjat föra in lite rutiner på kvällarna, jag går och lägger mig hans säng och läser några böcker vid halv åtta och då somnar han vid åtta. Hur bra som helst! Så igår fick jag och micke lite ensam tid på kvällen vilket va ett bra tag sen. Ska fortsätta med detta..
Har ingen bil denna vecka för att Micke börjar tidigare på jobbet och jag måste erkäna att det kryper lite i kroppen, det skulle inte ha suttit helt fel att åka in till viken och ta en promenad eller en fika med någon?! ;) Får ta igen det nästa vecka istället men nu när jag bara varit hemma har jag fått skit mycket gjort här hemma *duktig idiot*!
Har börjat kika över när jag ska börja plugga+jobba extra och det börjar närma sig nu, kör nog igång när Isak fyllt 1 år och det är ganska snart för han är ju trots allt snart 9 månader!! Dags att börja söka dagis plats nu åh , phuu. Jag måste ju försöka få ett till extra jobb så jag får en någorlunda inkomst :S det ordnar sig alltid men för att det ska ge något måste jag nog jobba på mer än ett ställe så man överlever, i Januari ska jag ringa och börja jobba extra igen så vi får se hur jag gör då. Man ska inte grubbla för mycket utan ta det som det kommer som min mor och far brukar säga, hehe.
Nej nu ska jag kika vidare på IKEA och se om jag hittar nå skojj.
Ska bli bättre på att skriva inlägg nu också!
Puss Å Kram!

Bloggkrångel?

Bloggen har strejkar ett par dagar men är nu tillbaka :)
Den här veckan har varit great! Jelan har sovit hos mig i ett par dagar sen åkte vi in till viken igår och drack lite vin med sandra och andreas, sen kom det några fler också. Trevligt var det iaf och vi hann gå på 3 ställen igår Steel Town,Elvis och Eight Ball ;) Träffade en hel del kändisar och det är alltid trevligt =) När allt hade stängt gick vi hem till Jelan och lagade lite mat och sen var det dags för sängen. Vaknade upp med VÄRLDENS JÄVLIGASTE huvudvärk i morse ;( Fy fan.. Micke kom och hämtade mig runt elva tiden och då åkte vi hem och hämtade lite grejjer+ barnen och nu sitter jag hos mamma och pappa å micke är uppe hos fredde och ska spela Rock Band. Bättre att vara här å dega och få mat än att vara hemma och glo ;P hehe. Får se hur det blir ikväll?! Ulf Gunnar fyller ju 28 år så det skulle ju bli fest för han och det skulle vara riktigt kul att träffa alla igen :) Men vi får se ringer väll Jelan sen och kollar hur hon mår annars blir det bara hemma mys.
Det var min vecka och helg, skriver mer imorgon eller nått ;)
Hade det bra!
Puss å Hej.

RSS 2.0