Härlig helg =)

Sara messade mig igår om vi skulle ta en tripp ner på stan för att se på alla utklädda och ta en fika. Vi blev ett gäng jag,sara,max,syrran,veronica,ann + mina barn ;P Tyckte att det bara va drygt att gå runt, tycker bara det är jobbigt med en massa folk. Efter stund satt vi oss på Maragoni och fikade där det även var fullt med folk men man fick andas ut en stund iaf :) det var trevligt så länge det varade iaf.
Den här helgen kommer bli kanon känner jag på mig! Maria från Söderhamn som jag lärde känna på Högskolan kommer hit över helgen efter mycket om och men, kommer blir skojj! Blir två dagars med andra ord och hur fan ska jag palla det?! hehe. Hoppas det blir grogg med Jelan idag iaf och imorgon är det dags för maskerad, yippehoo!
jag fattar inte var det är frågan om?! Vaknar upp på nätterna av smärta i ryggen, BLIR VANSINNIG SNART!! Har varit i kontakt med Hc ett antal gånger med dom säger bara : stress,stress,stress. Får väll lite på dom då. Skit samma.
Hoppas ni få en kanon helg!
Puss å Hej!


Jag hatar det här!

Uppe med tuppen i morse eftersom Micke tog Isak hela natten :) Lovely. Nu tog vi verkligen tid på oss att gå till dagis, när vi kom dit var det helt tomt nästan "ja just ja höstlov" :P hehe. Teddan kanske bir själv där idag? Förmodligen inte :) När jag sa hej då och skulle ställa mig upp kändes det som jag skulle svimma, igår när jag ställde mig upp här hemma så ramlade jag pladask till golvet! Va fan är det frågan om nu då? Visst så brukar man ju bli yr om man ställer sig upp för snabbt och speciellt om man är lång men jag har aldrig varit med om maken att det blir så här.. :/ hm,sjukdom på väg? kallsvettas och fryser :/ skit, helvete. i hate it.
Trotsade kroppen och gick på en lång promenad efter jag lämnat teddan, grymt trökigt att gå själv så nu måste jag börja umgås med lite folk här ;P Mina är ju ca: 2 mil bort och ingen bil har jag i några dagar nu heller, micke skulle bli sen varje dag så då kunde inta han åka med sin pappa till jobbet. Jag underhåller mig nog.
Kameran har gjort sitt så jag kan nog inte stätta ut bilder på ett tag :( får ta och inhandla en ny så småningom.
Har börjat titta på 3-års presenter till Teddan och det blir nog en ny bob och en bil bana som jag såg på ica maxi. Egentligen har han redan fått sin present eftersom han fick en alldeles riktigt egen fyrhjuling i somras ;P han har ju allt han behöver med andra ord, men barn är ju barn och dom älskar ju presenter :D
Ska fixa och dona lite här hemma nu och hoppas på att jag inte insjuknar i nå skit?!
Puss Å hej!

Dåligt med tid..

Har NOLL tid åt bloggen nu, kommer något i mellan hela tiden.
Jaja, helgen har iaf varit kanon! I fredags vart det slappo hemma sen pdå lördagen kom Sara och syster hit :p Vi gick ner till STOR-loppisen i fabriken och det var verkligen kanon ;) haha, jag fyndade två ljusstakar(som jag ska måla om),ett spel"geni",en termos och två galsbrukar. Helt kanon! Efter loppisen drog vi till Napoleon och käkade skit god mat och snackade en massa skit och sen hem igen, en kanon dag med andra ord! Det ska vi absolut göra fler gånger.. På kvällen blev det lite cider här hemma med grabbjänget och dansbandskampen,haha säger jag bara vilka lirare!
Nu är det ny vecka igen och idag hämtade jag upp min kära mor i viken och drog till Owes för att strossa runt lite. 600 kr fattigare med andra ord :/ Köpte krukor+blommor till barnens rum,en skit snygg vit kalendebar,en "gammelvärldens" lykta och massor med annat skit. Men jag har tänkt att allt ska passa i köket sen =) Ett rum i taget.. Ska bara ta mig ork till att börja måla om en massa saker igen, hmm.
I veckan är det inte mycket planerat teddan har dagis tis-tor så det blir att tvätta på onsdag och röjja här hemma de andra dagarna.
Sjukt trött nu, isak vaknade 17000111 gånger inatt, phusssttttt.
Puss å Kram!

Jag ryser..

Uscch vad mycket det står om cancer i tidningarna nu, undrar om det är för att det är Rosa Bandet galan snart? Det är iaf inte speciellt roligt å läsa om det, man har det ju i sitt "medvetande" att det kan drabba vem som helst men tänker att det inte drabbar en själv för att det inte ska förstöra ens vardag om man säger så. Annars kan man ju inte leva ett normalt liv, nej tack gode gud att man får vara frisk och hoppas att jag och min familj får fortsätta vara det!! Men jag gjorde en god gärning och köpte "rosa bandet" på affären så nu är jag stolt ! :)

Igår var min ABSOLUT favorit bästis här, Jelan :) Hur trevligt som helst och jag behöver verkligen henne för att hon får en att koppla bort allt :) Skjussade hem henne runt tio och fy farao vad dimma det va ute, såg inte mycket.. Tänkte titta förbi hemma hos henne imorgon för att ser hur hon och sandra har fått och kanske planera lite inför helgens bravader?! det visar sig.
Nu ska det bytas blöja,matas,hämta teddan,åka till sandviken,städa ut lägenheten ovh sedan hem igen =) full rulle hela dagen.
hoppas att det går bra för malin nu då :) ihh, håller tummarna att hon och bebisen mår bra!! Om den vill kika ut?
Puss å hej leverpastej.

1 vecka sen..

Jag såg att det var en vecka sen jag gjorde ett inlägg :/ Är verkligen kass på att skriva inlägg efter att jag bytlånas dator med pontus. Det är ju så mycket lättare att bara slå på en knapp på min dator så kör den igång, men på hans så måste man bytta på tvn och grejja+ att man inte kan se på tv samtidigt. Men det är väll bättre så här antar jag?! hehe.
Det har blivit en hel del gjort här =) Igår fick vi hjälp att slänga ut en massa skit som var kvarlämnat här så nu känns det riktigt bra ;) Sen har det börjats rustat lite i köket, fy fn vi har jobb ett antal år framöver. Men det är härligt! ;b
Annars då? Kroppen är ur balans, är spänd och trött. Ont i nacken i över 1 månad så nu jäklar ringde jag HC ännu en gång och hoppas på mirakel, men jag vet vad dom kommer säga; " det är stress så du måste lära dig att få balans i livet igen".. bläää på er.. får se då..motion sägs ju vara bra och det har inte jag varit speciellt duktig på så det kanske är dags nu?!
Mamma har suttit i kö och försökt få tag på melodifestival biljetter men det sket sig, i 2 timmar satt hon i kö och dom är tvär sluta :( :(  jag som har fått med mig micke också!!! faaan. Men det kanske kunde gå och ordna genom pappas jobb *hoppas,hoppas*...
Snart kommer min mor och far hit för att dom ska vara barnvakt medan jag åker till viken och tandläkaren, lagning och bedövning :/ yipphehoo ;P skönt att få det gjort, har ingen tandläkarskräck men det är aldrig roligt när det kostar en massa pengar..
Senare hoppas jag att jag får med mig jelan hit och johanna skulle nog också dyka upp, så trevlig kväll med andra ord ;)
Puss å hej!

Maskerad..

På Halloween är det maskerad på Rowdys med Völund Smed som spelar vilket kommer bli kanon kul! Ser verkligen fram emot det. Har kikat runt lite på olika maskerad "dräkter" och det blir denna; en nyckelpiga

HALLOWEEN - Sexig Nyckelpige komplett kostym Maskerad Stl OS(bild lånad från tradera)
Måste gå ner nått kg först tror jag eftersom det var "one size" och dom storlekerna brukar oftast vara rätt så små. KÄMPA KÄMPA ;P
Igår blev det en spel kväll här hemma med mickes föräldrar och markus +vin & cider ;P tror att jag gick å la mig runt tolv tiden :D haha, skit kul var det iaf.
Pojkarna är och fikar hemma hos Maria men jag tror inte att jag orkar kånka mig dit, ska dona lite här hemma istället :)
Hoppas ni får en kanon söndag!
Puss å hej.

Fredag!!

Hur skönt är inte det? Bort med alla plikter och annat trams i några dagar ;p
Kånkade iväg med teddan till dagis och det gick bra idag också! Blir riktigt pigg av att gå en kort promenad på morgonen också, är nästan pigg hela dagen =) Ska fortsätta på övervåningen sen bär det av till Sandviken igen efter att jag hämtat teddan på dagis. Ska börja städa ur lägenheten är det tänkt.. Micke ska ut på rajtantajtan med jobbet så jag får ha egen fantasi ikväll. Blir nog en en film med någon som är sugen :) Är lite tråkig blogg just nu men jag skriver längre när jag känner att jag har något att skriva :)
Puss å Hej


Äppelpaj

Igår hämtade jag lite i Sandviken vinterkläder osv. Börjar ju bli ruskigt kallt :) Men det tycker jag om på nå konstigt vis! Det är ju ca: 10 min promenad till Teddans dagis när han är med, när jag går själv är det bara 5-7 min ;P hehe. Nyss lämnat honom själv där för första gången och han skickade iväg mig! haha, inga problem där inte.. Skönt!
igår bakade jag ihop en äppelpaj med vaniljsås och god så sjukt gott det är!! Det ska jag göra betydligt oftare.
Trött som vanligt så det blir väll en stödvila innan jag börjar med dessa förbannade kläder och jag har en "mini walk in closet" ;P great!
Kaffe och ostfralla nu,
Bye Bye!


Borde skämas..

Kass uppdatering igen :/ kass kass kass kass...
Haft fullt upp; plockat,inskolning,städat,mat,tvätt,åka fram och tillbaka. Ghaaa. Blir tokig.
Sista inskolningsdagen imorgon iaf och det känns great! Han känner sig redan som hemma och det beror nog på att kusinerna är där ;) Dom närmsta dagarna ska vi se till att städa ur den andra lägenheten så man slipper tänka på det och sen är det dags att börja med huset. Känns inte som om jag orkar sätta upp en massa grejjer när det ska läggas golv och tapetseras om, vilket århundrade det nu är tänkt?! ;P någon gång blir det väll..
Jag saknar inte sandviken ett jvla dugg,vänner då kanske men dom får jag anstränga mig att åka till ;) Va ett tag sen jag träffade min favorit flicka så det är en hög prio! ;) jaja, snart dyker pojkarna upp med lite mat så blir det over and out.
Ska skärpa mig!
Puss och hej leverpastej ;b

Inflyttade

Kass på uppdate, jag vet :/ Har varit full rulle, men idag fick jag inte ett skit gjort för att jag var ju som sagt på tjejkväll hos Marika igår och det var helfestligt ;) Va längesen jag hade så kul, tyvärr :P Blev kharma och det är nog sista gången?! Bara en massa 18-åringar (ta inte åt er) och inte många kändisar, men dansade järnet vilket jag alltid gör. riktigt seeeeg idag, medan mickes mamma har plockat upp massor med flyttlådor och tvättade fönstren så låg jag på soffan och halv sov. Det kändes inte bra men eftersom jag typ är halv nykterist så får även jag ha sånna dagar. Nu blir det inget förrän Rowdy´s maskerdad då Völund Smed ska spela :) kommer bli skoj. Jag trivs som fisken i vattnet här och så mycket mera utrymmen att röra sig på, HALELULIJA. Haft en gäng här och lyssnat på musik och dom drack öl (:P), trevligt. När jag började natta barnen+tindra så drog dom vidare så jag kan väll tänka mig att micke kommer inramlandes inatt någon gång?!
Nu är det verkligen sängläge och hoppas att det blir en hel natts med sömn eftersom Isak helt har ställt om sig och vaknar 2-3 gånger om natten och ska ha välling?! :/ tänderna som hägrar?!
Ska försöka bättra på med lite roliga inlägg här och där annars är det ju ingen ide att ha kvar bloggen.
Puss och Kram,
Majja.


RSS 2.0