Lördag

Igår blev det filmmys med Magnus och Johanna, vi skrattade och hade det allmänt trevligt vilket jag verkligen behöver! :) Blev ingen "Sommaren Med Göran" utan två skit filmer, Micke somnade i mitten av den första och jag somnade i mitten av den andra. Syrran satt och gnällde att vi var tråkiga för att vi somnade, men vänta du tills din bäbis kommer ut och se hur länge du kommer klara av att hålla dig uppe på kvällarna! haha.
Kallt ute idag :/ Jag vill inte ha nå mer kyla och vinter, välkommen vår! Blir deprimerad av att sitta inne för att det är för kallt att vara ute..

Idag ska vi åka till mamma och pappa eftersom vi är bjudna på mat där, va ett bra tag sen vi åkte dit allihopa så nu är det verkligen dags! Sen blir det Robinsdon finalen och hemfärd skulle jag tro, har varit sugen på utgång ett tag men ska verkligen hålla mig eftersom det inte ingår i min diet! :P Får se hur det går med den?
Hoppas på en fika hos Sara imorgon nu eftersom det var ett bra tag sen :D
Isak trakasserar datorn nu så nu får jag göra något annat.
Puss och Hej!

Snart är det fredagsmys

Idag blir det riktigt fredagsmys har jag bestämt men utan godis *yummy* :) haha, morötter kanske?!  Är riktigt sugen på att se;
                          
Hoppas att mikal också vill trots att han inte tycker om svenska filmer :P Johanna och Magnus kommer också så vi får se vad det blir..
Annars så har jag hållt på och krånglat med CSN,fick ju avslag pga otillräckliga studieresultat men det är ju bara för att jag hoppat av mitt i alltihopa. Nu ska jag skicka in ett personligt brev med något intyg om att jag var trött osv. från barnmorskan så då hoppas jag verkligen att det går vägen! Tänk positivt,tänkt positivt,Tänk positivt,tänkt positivt,Tänk positivt,tänkt positivt,Tänk positivt,tänkt positivt,Tänk positivt,tänkt positivt. Det ordnar sig alltid i slutändan :) Får jag inget från dom får jag jobba röven av mig tills jag får studiemedel igen.
plikten kallar..
Puss och Kram!

Less-tisdag?

Det känns som om det här inte är min dag! Har varit på BVC med Theodor efter mycket om och men. Han ville inte ha overallen på sig i morse och inte de kläder jag hade tagit fram åt han, så vi kom lite sent till BVC men det kunde inte hjälpas. Väl inne på BVC så ville han INTE väga sig (för vågar bits ju) och inte mäta sig (det göör ju fruktansvärt ont). Jag hade lust att tejpa fast han på vågen och under mätstickan så vi skulle kunna komma därifrån någon gång, men BVC sköterskan tittar efter varje lite misstag jag gör känns det som. Beror detta på "ung mamma klarar inte av att vara mamma"? Pucko. Till slut fick jag han att väga sig iaf, 16 kg :) Pratade gjorde han eftersom det är det viktigaste på 3-års kontrollen, så efter en stund fick vi äntligen åka därifrån. Åkte till Hammarby igen och lämnade Teddan på dagis och jag åkte hem för frukost. Isak terroriserar tangetbordet och musen medan jag försöker blogga och kika runt lite. HJÄLP! Det blir nog en promenad för oss nu innan lunchen eftersom det verkligen behövs!
Hoppas att CSN är snälla nu innan jag får damp på dom också, dom håller på och provar mina gamla studieresultat från tidigare studier vilka jag aldrig blev godkänd i så vi får planera att leva på vatten och bröd i framtiden :p haha. Nej men förhoppningsvis så går väl det vägen, på något vis lyckas det mesta göra det iaf =)
VART ÄR JOBBEN REINFELDT????
Puss och Kram!

Måndag

Dåligt med inlägg nu i helgen och det brukar oftast bli så, jag tar mig inte riktigt ro eller tid till att sitta å glo framför datorn ;P
Blev en lugn helg iaf, vilket är riktigt skönt eftersom jag mår så mycket bättre! Tindra sov här inatt och busungarna klev 06:30!! Fy farao säger jag bara, men det var bara att kliva upp så vi käkade lite frukost och sen gick vi ut. Har hunnit tvätta och städa, så nu är jag riktigt nöjd över min prestation idag ;P haha. Blir väll inte så mycket mer än så, ska åka in till Storvik för att handla sen ska vi hem och laga kyckling med ris(vilket vi aldrig gjorde i helgen) :)
Lite tom idag..
Puss och Kram!

När blir det bättre?

Den här dagen har inte börjat bra, Teddan är skit grinig och springer runt å är allmänt sur :/ Fick dessutom börja dagen med att städa eftersom det kommer en massa besök snart och jag hatar när det är stökigt och det ska komma folk! Men endå så har dom en förmåga att komma när jag inte alls har haft lust att städa :(
Beställde iaf en sån här; dom är ju så sjukt goda!
                      
Har syndat lite för mycket nu bara, började dagen med en kexchocklad. Den såg ju så god ut :D haha.
Dags för ett träningskort nu kanske? Beach 2010?
Idag blir det film och mys med min kära familia :) Imorgon kanske det blir Embras födelsedagskalas. hehe :P
Puss och Kram alla!

Man ska väll aldrig ha tråkigt med barn?

Men det är just vad jag har, jag tror det är själv tanken av att inte bil jäveln startade imorse efter som jag min klant lämnade bil dörren öppen igår så det var totalt batteritorsk när jag skulle skjusa Teddan till dagis imorse :/ Gud va less jag blev! Klockan blev så mycket och han var så trotsig om allt så han fick vara hemma med mig och Isak idag :) Är riktigt uttrökad nu eftersom jag har suttit och väntat på johanna sen lunch men hon har inte dykt upp :/ grr. Snart kommer Micke hem iaf så då händer det väll lite grejjer, varför kan man inte "bara" ha tråkigt ibland utan att få damp?!
Detta ska jag beställa från Jotex och sy upp för att sedan hänga upp dom i köket;
ZoomaZooma
Hur sött som helst ju!
Puss och Kram!

Bilder

                         
                     Här blir det nytt golv, ut med heltäckningsmattan!

    
                    Före..                                                             Efter..

           

            
           


Onsdag

Jag har alltid tur med min kropp/hälsa,NOT! Har råkat ut för en sak som inte är så trevlig så det blir att åka till apoteket idag för att inhandla lite supermedel. Skit
Teddan sov hos farmor och farfar inatt eftersom Tindra också skulle sova där så skulle han också följa med :) Trodde han skulle dyka upp på kvällen, men nej då :P Så jag fick hämta han och Tindra imorse för att skjusa dom till dagis. Isak och jag ska ut på äventyr idag! Ska fixa iordning mig sen åker vi till syrran för lite kaffe och sen ner på stan för en jävla massa ärenden. Uppdaterar sen..

Puss och Kram!


Ring, ring, ring.

Idag är det en massa "ärenden" jag måste göra, via telefonen då. Har först försökt att få tag i försäkringskassan så jag får ut lite dagar till februari också så jag inte blir helt bankrutt, men då stod jag som 249 i kö!! Så då får dom ringa upp mig istället,sen väntar jag på svar från CSN eftersom jag ska börja studera på Komvux i mars :b Hur skönt som helst måste jag säga, tur att jag fick dagisplats åt Isak också ;) Hoppas att det går vägen med CSN bara?(!) Sen ska jag ringa "gamla" chefen för att berätta att jag är redo att börja hoppa ut och jobba igen, så nu måste det fixas. Tycker inte om att ringa sånna här samtal bara,tviiii. hehe.

Sov alldeles för länge idag, vaknade klockan 8 av att alarmet ringt ett antal gånger :/ Stressa,stressa upp med barnen och in bilen och sen iväg till dagis. Jag måste försöka lägga mig i tid! Tänkte gå ut på en promenad med Isak i snövädret för att posta en massa papper till dagisplatsen, sen skulle syster yster dyka upp efter jag hämtat Teddan. Har lovat en massa bilder efter vi rustat och det kommer, är lite seg :p
Puss och Kram!


23 år

Hjälp mig vakna upp ur min "sömkoma"! Igår bar det av till jelan och vi drack lite drinkar med fredde & danne och gud så skojj det var! :) Vi drog ner till 8:an en sväng med det blev ju så jävla mycket folk där på slutet så vi traskade hem till jelan igen och jag däckade av i hennes säng. Vaknade upp imorse och var någorlunda pigg iaf, sen hämtade magnus och johanna upp mig och vi åkte hem till mig och gjorde äckligt gott käk med mina underbara busungar och micke ;) hihi. Han är ju sjukt duktig på att laga mat magnus! Önskar jag också hade lite talanger i matlagning. Jaja, efter det har vi haft kalas eftersom jag fyller 23 år idag och micke fyllde 26 år igår, så nu är det avklarat också! Inte ens roligt när man inte fyller jämt längre ju..
Nu blir det mys framför tvn.
Puss och Kram!

Onsdag

Fantasilös rubrik idag ;P ganska pigg idag eftersom jag fick sova inatt, Isak låg nere med Micke i soffan och hostade istället. Ganska utvilad iaf, det börjar sticka lite i halsen bara :/

Igår hände det grejjer här :D Pontan och micke tapetserade halva v-rummet och jag super duper nöjd! Blev lite mörkare än vad jag hade trott men ljuset ska jag nog hitta genom att köpa ett vitt soffbord och måla ramarna vita :) Kommer blir bra till slut.. Sätter väll in lite bilder sen så ni får en liten tjuvvisning ;)
Snart ska jag och lillen äta lunch, korvstroganoff och ris från gårdagen coh sen ska vi hämta teddan. Blir nog bara hemma idag eftersom Isak inte är riktigt frisk än + att micke måste tapetsera.
Puss och Kram

Ännu en sömnlös natt

Har inte sovit ett dugg inatt :/ Isak har legat och hostat halva natten :( Jag som trodde att han började bli frisk,tji fick jag. Hoppa hoppas att det går över snart! va upp i skaplig tid och fick upp Teddan och i han lite frukost innan jag packade in barnen i bilen och körde han till dagis. Är ett jäkla moment att få på han kläder, idag ville han åka i sin pyjamas till dagis och jag försöker övertala han att den är skitig och luktar illa, men nej då. Envisare får man leta efter?! Men till slut gick det iaf och nu är han på dagis till 13:30 :) Det känns som om jag kan somna sittandes men då ser jag allt som behövs göras så då håller jag mig vaken endå.
Pontan och Micke va riktigt duktiga igår, dom började spackla och måla i stora rummet för att det ska tapetseras och bytas golv här :) Äntligen ut med heltäckningsmattan! Sen kom Jelan förbi en sväng också :D Väntar på att hon ska dyka upp nu men hon ligger och sover fortfarande, hon dyker väll upp så småningom :)

Ska fixa lite lunch snart och senare fortsätter vi nog med rusten.
Puss och Kram

Bitterfittan

Just nu känner jag mig ganska så bitter, igår kväll låg jag i soffan och hade rejäl jävla värk som bara tjejer har. Blev lite piggare och gladare efter att pojkarna kommit hem och att dom hade med sig en film också nämligen den här;
                                        
Grymt bra film måste jag säga, den var inte riktigt som jag trodde men på ett positivt sätt! Absolut en film man bara måste se!
Druckit kaffe nu och ska snart åka iväg till Sandviken, får se vad som händer sen inga större planer iaf. Ganska tråkigt inlägg det här blev, men jag känner mig ganska så tom.
Puss och Kram

Härliga Söndag?

Vaknade upp med världens huvudvärk idag, har legat som en tattare inatt eftersom det låg tre barn och fläskade ut sig :/ När ska man få sova ordentligt som föräldrer?! Ser nästan fram emot att gå i pension sen, haha. Ett tag kvar dit ja.
Isak sov hela natten och febern verkar ha gått ner så nu har han nästan frisk :) Skönt att det bara varade i några dagar med tanke på att det är JAG som har fått suttit inne med han och pysslat om han :) Gofis.
När jag väl kom upp för någon timme sen så såg det ut som ett bombnedslag på nedervåningen, fy faaaaan jag orkar inte. Jag får städa varje dag och diska varje dag, hade jag haft pengar nu hade jag flytt utomlands och micke fått stannat hemma och tagit allt. Någon som är sugen? hehe, lite less.

Nu väntar jag iaf på att Micke och Markus ska ramla in eftersom dom har spenderat natten hos Håkan i Gävle och haft det trevligt, blä på er. Sen när dom väl kommer så ska jag ut på en rejäl långpromenad helt ensam och vara för mig själv en stund.
Imorgon ska vi in till Sandviken för att isak ska på 10 månders kontroll tror jag(?) och då tänkte jag passa på att att våldgästa någon på en fika, det behövs lite girltalk nu ;P hihi.
BTW så såg vi denna för någon dag sen och den var faktiskt riktigt okej! Sjukt rolig Jack Black;
                    
Puss och Kram!

Januari 2010

BLOGGTORKA
Har ju helt glömt bort att skriva här igen, hehe ;P
Vad har hänt sen sist då? Barnen är sjuka :( Jag tror Isak har åkt på ögoninflammation eftersom ena ögat rinner hela tiden + att han har 38,5 graders feber :( Hoppas att han blir frisk snart, både han och jag börjar få lappsjukan. Vågar inte gå ut med han i denna kyla, SOMMAR SOMMAR!
Snart hoppas jag verkligen att plugget börjar för mig, klarar verkligen inte av att bara vara hemma och göra samma saker dag in och dag ut :/ Hoppas även på en dagisplats *håller tummar och tår*. Isak kryper iaf för fullt nu och det ser nästan ut som om han ska ställa sig upp snart, det är så kul när det börjar hända saker och att man verkligen ser hur dom utvecklas.

Idag ska jag vara barnvakt så det blir en lugn kväll eftersom min Micke ska ut så är det väll så då. Suttit och tittat på The Hills på MTV men blir så arg när dom bara visar gammla avsnitt hela tiden,blä.
Skriver kanske nån rad sen också.
Riktigt sugen på att klicka hem dessa;

Alla från H&M, riktigt sugen!!
Puss och Kram.

RSS 2.0