Dags för ett inlägg här =)

Jaha då har det hunnit varit julafton och allt och vi fick MASSOR av klappar :) Jag önskade mig inget speciellt i år så jag fick mest pengar, vilket är väl behövligt. Barnen fick jätte mycket fint och nu behöver vi inte köpa leksaker till dom på ett år :)

Imorgon är det nyårsafton också!! Vi ska ha knytkalas här hemma och det är beräknat att det typ ska bli 35 personer kanske, mycket att göra nu.. Men det kommer bli kanon trevligt så det ser vi fram emot.
Theodor har högväxeln i som vanligt så nu har jag inte mycket mer tid här inte, lägger förhopningsvis in en massa bilder från nyår sen om vi får igång digitalkameran :)
Puss


Uppesittar kväll :)

Kom hem för en stund sen och nu ÄNTLIGEN är alla julklappar inhandlade. Tänkte köpa lite kläder till barnen också men vafan dom kommer få så mycket så det kan jag köpa sen :) Man ska inte överkonsumera..
Ikväll blir det glögg och mys, inte nå Bingolotto för det orkar jag inte :/
Och idag ÄNTLIGEN så får jag tillbaka min telefon med mitt gammla nummer; 0760191386 ;) Så nu kan jag få tag på lite folk igen.
Puss och Kram,
GOD JUL!

              

Dan före doppare dan!

Imorgon är det julafton :) weiii, härligt. Har inte riktigt hunnit handla alla klappar än så ska klä på barnen och åka in till viken för att inhandla dom sista :) Skönt att vi slipper allt stök med julmaten säger jag eftersom vi ska vara hemma hos Mickes mamma och pappa imorgon och hemma hos mamma på fredag. Så det blir två "julafton" för oss ;P Theodor är hel vild är hemma och jag tror att han börjar känna av att han ska få bada i en massor av paket snart.. pust.. Isak krypert för fullt nu :D

Nej nu ska vi klä på oss och åka iväg,
Puss och Kram!

HAHA, jag önskade snö

Jag önskade snö men inte så här MYCKET! Vi vaknade ganska så sent idag kl: 8:00 och teddan börjar 08:30! Stressade på med kläder men han vägrade ju äta frukost :( När man klev utanför dörren var hela bilen igen snöad, fy fn säger jag bara. Började skotta av den och kom till slut iväg, men sen när vi skulle hem igen så kom jag inte upp på infarten till vårat hus! VAFAN!! Fick ställa mig och skotta hela infarten och fick verkligen pressa på pedalen för att komma upp. Ibland är det inte positivt att ha en "sluttning" till tomt :/ blää. Nu rör inte jag bilen nå mer idag utan tar boben och vagnen när jag ska hämta han, mycket lättare :) det var mitt träningspass det!

Isak äter allöt han får tag i på golvet, så fort han ser några smulor så hasar han sig dit på alla fyra och stoppar det i munnen. Hmm, får ta och dammsuga hela tiden tror jag. Snart så kruper han nog, nu hasar han sig framåt och står och gungar på alla fyra :D Snart så.


6 dagar, 11 timmar

Var senast jag skrev ett inlägg :/ Buu vad jag är sämst. Jag fortsätter även att gnälla över att jag vill ha min laptop tillbaka :P Men nu känner jag att jag nog har fått min blogglust tillbaka så nu ska jag bli bättre igen!
Vad har hänt sen senast då?
Har inte alls mått bra pga något som inte jag vill ta upp här, men nu ska jag ordna upp det här och få det överstökat så blir det förhoppningsvis bra igen! Det är därför jag har varit rätt så onsynlig för att jag knappt orkat med mig själv dom senaste dagarna. Humöret pekar neråt :( Hoppas på en vändning snart, alla har vi våra perioder.

Idag stannade jag och barnen bara inomhus å lekte tills min kära pappa kom och hämtade oss och skjussade oss till syrran, för att Micke skulle hjälpa dom med någon vägg. Blev bjudna på mat och kaffe, bättre än så kan det väll inte bli?!
Isak sover redan och Teddan halv-sover tror jag, han ska ju till dagis imorgon så det är nog bäst om han också somnar snart så jag slipper väcka han imorgon.
FY FARAO vad härligt med vinter egentligen, eller hur?! hihi. JUL, JUL, STRÅLANDE JUL...
Xo Xo,
Majja.

Trist..

Teddan är på dagis och Isak sitter och pratar och är missnöjd på golvet. Hmm, hitta på nu då?! Har ingen ork att åka in till viken och snacka skit med nån heller. Ingen telefon heller, skit. Men snart så kanske jag har en igen =) Syrran skulle köpa en ny så då får jag hennes, hoppas hon gör det ganska så snart! Har inte ryggont iaf, hur skönt som helst. Försöker fixa msn men det verkar inte funka på den här datorn. haha, nu är det grått ;P
Vi kikade på "G.I Joe" med Nicklas igår iaf och den är riktigt bra! Han är ju inte så ful heller "Joe" ;P Sen blev det att kika klart på "Inglorius Basterds", ganska så rå film men bra. När Brad Pitt är med så är det alltid bra ;)
Igår kom 2 julklappar till i brevlådan så nu är det inte många kvar =)
Nu blir det film och en stödvila och sen skulle min kära syster hit.
Xo Xo,
Majja,

Backstreet Boys & akuten


Ojoj vilken händelserik helg det har varit!
Fredag:
Det bar av till Stockholm runt ett tiden eftersom johanna inte fick ledigt på fm :/ Vi var ganska arga över det ett tag eftersom det blev lite stressigt och att vi kanske inte skulle hinna gå på stan så länge. Jag körde nästan hela vägen till Stockholm sen fick Johanna ta över i den värsta trafiken :s Inte alls van med så mycket trafik + att det nästan jämt är kö när man ska dit. Får ta å ge det en chans någon gång i framtiden ;P Väl när vi kom till Stockholm så hittade vi inte in till city, så vi åkte mot Göteborg i någon mil :P hehe, utbölingar. Men vi vände vid någon mack och till slut så hittade vi lite skyltar :) Men då var det ju inte det lättaste att hitta en parkering heller så vi åkte in i första bästa parkeringshus och slotnotan gick på 240kr!!!! Vafan, rena rånet. Vi gick iaf på stan i ca: 2,5 timme och jag hittade en "packmantröja"så micke har gått runt och kallat mig för "packman" hela helgen ;P haha, men skit snygg var den iaf. Sen gick vi in i den lilla butiken med massa sjalar,pircingstavar m.m och det blev en julklapp till Lillan =) Det blev inte så mycket shopping till mig själv med andra ord men vi hade inte så mycket tid heller :/ Men jag tycker att man har det mesta hemma eftersom vi såg typ 3 H&M butiker(!)..Det är de små butikerna med lite annorlunda saker man vill in på, inne på Indiska finns det ju skit fina saker till hemmet så då vill jag åka tillbaka dit någon gång! :D Vi käkade och sen åkte vi iväg till Globen.
Det var näst intill fullsatt på Hovet och när mina tonårsförälskelser kom ut så blev jag kär på nytt! :D Dom var as bra som vanligt och vi skrek halsen ur oss, så rösten försvann nästan efteråt. Hoppas dom kommer tillbaka igen :D Kom hem ca: 01:30 på natten. Det blev sängläge på en gång.
Lördag:
Kalas hos Mickes kusin för att hennes dotter fyllde 1 år, efter det blev vi barnvakt åt en massa barn som även skulle övernatta. Dom lekte och stojjade tills vi hör ett skrik på övervåning och det är Teddan som har hemskt ont :( Han kunde inte röra armen eller handleden och den såg rätt svullen ut. Han hade ramlat på något konstigt vis så vi blev tvugna att ringa sjukvårdsrådgivningen och dom trodde att han hade brutit något så vi åkte in till akuten med desamma. Väl innne på akuten så kände läkaren på armen och beslutade att den skulle röntgas(stav?) och gud vad han skrek där inne när dom vred på armen för att få en bra bild. Det gjorde värkligen ONT i hjärtat!! fy... Men sen kunde dom iaf se att inget var brutet utan att den hade hoppat ur led, så doktorn vred tillbaka den :) Gud så skönt att han slapp gipsa! Men tydligen så har vissa barn lättare att få armarna att hoppa ur led på nå vis så då kan man faktisk vrida tillbaka den själv tills man hör ett "klick". Vidrigt. Hoppas inte på mer besök på akuten ett bra tag framöver..
Söndag:
Slappt hela dagen med micke och markus, kikade på film och käkade pizza :) Som det ska vara!

Idag sov vi alldeles för länge 10:00 ! Men det behövdes eftersom jag har haft såna fruktansvärda problem med ryggen och nack musklerna :/ Lite bättre idag men känner mig helt utmattad, så idag blir det inga större utflykter. Men det är skönt :) Ska åka in till Storvik och hämta ut tv å paket som har kommit och handla lite bara.
Hoppas ni får en kanon dag!
BTW: jag har ingen telefon för tillfället eftersom Micke har snott min, men jag har ett tillfälligt nummer eftersom jag lånat en av mamma tills vi kan köpa en ny till Micke. Skriver ut det nummret sen eftersom jag ej kan det i huvet.
Xo Xo, Majja.
Unbreakable - Cover Art
http://www.youtube.com/watch?v=C4JLiNwp9QM&feature=fvw

I love sugar..

Fy farao för att jag ska behöva ha nått i käften hela tiden :( Tänkte gå ner till min inskrivningsvikt hos barnmorskan när jag nyss fick veta att jag var gravid. Några kilon kvar och det går inte bra alls :( Efter Teddans kalas fick vi ju både glass och tre burkar med kakor kvar och dessa kan ju inte jag låta bli inte :P hehe. Ny dag och nya tag imorgon då ;)
Idag har vi bara varit hemma eftersom både Teddan och Isak snorar och hostar ikapp :( Tror att det är den där förbannade sprutan som dom fick förra veckan?! Bli friska någon gång! Micke kom hem vid fem och då gjorde vi en brasa i kaminen och bara myste ;) Måste ju säga att livet i hus är underbart..
Nu är jag riktigt riktigt trött så nu är det dags för sängläge.
Dessa tänker jag inhandla snarast;
                               Fast "Theodor" från myfirstroom..
XoXo,
Majja.

1 December

Jag vill ha snö!! Vill ha lite julstämmning för bövulen!
Vi har riktiga snor näsor här hemma nu :/ Isak har legat och hostat och snorat hela natten :( Skit.
Kanske kan bero på den där spruan som vi alla tog förra veckan?! Teddan fick iaf vara hemma från dagis idag eftersom han var så hängig igår, men imorgon tror jag faktiskt att han kan gå.
Själv så är jag riktigt trött och drömmer en massa skit på nätterna :/ Men det har jag gjort enda sen jag hamnade i "stressfällan" så hoppas att jag tar mig ur den helt snart :)
Igår va vi bara hemma men när Micke kom hem drog vi till hans föräldrar och drack kaffe, sen drog vi med dom hem hit och tittade på 2 filmer som Magnus har fixat över på datorn :) Nån kass och tråkig jul film och sen "Tick as Thives" och den var faktiskt riktigt bra! :D
Ska ta och hälla i mig lite kaffe nu och sen blir det en snabb städningen innan vi åker till viken och fixar lite.
Xo Xo,
Majja.

RSS 2.0