Fest?

Är barnvakt åt Tindra idag så det är full fart här hemma :P vet inte alls vad vi ska hitta på i flera timmar? Tur att barn kan underhålla sig själv säger jag. Idag så är det en fest som Jelan och Frida ska ha som jag väldigt gärna skulle vilja ha gått på eftersom det var ett par dagar sen jag träffade Jelan :( Får se om micke hinner hem i tid, blir isf nyktert. Så drygt att festa i Sandviken eftersom det är ett antal mil hem, blä. Vi får se.
Imorgon är det ju rockfest hemma hos Maria och Martin eftersom Martin fyller 25, ska bli skit skojj så då blir det att dricka iaf :P Barnvakt brukar det ordna sig med. Tittar på lite bilder och det är alltid roligt; Memories.

Jag och anna

Jag och Jelan, strike a pose                                       

Linda och Jag för 6 år sen kanske? haha

Teater tvåan ;P

5 dagar kvar

Nu har jag bara 5 dagar kvar att njuta av ledigheten :) Jag och Isak ska slappa bara, är rejält trött för att Isaks tänder håller på och härjar så han har gnällt halva natten inatt och haft en riktigt orolig mage :( Det är jobbigt när man inte kan göra något för att hjälpa han :/

Ska ta och uppdatera barnens garderob är det tänkt och vad är inte lättare än internet shopping?! Får se om jag hittar något.
Puss och Kram!


I love the sun

Fint väder ute idag och jag blir så glad inombords när det är sol ute också! :p
Stressade iväg till dagis med teddan imorse och hämtade upp en grinig tindra på vägen, hm ska jag få huvudvärk hela tiden eller? Efter att jag gjort det åkte iaf jag och isak till Sandviken för att jag hade lovat min kära syster att hjälpa henne med städningen, så det gjorde vi. Men det blev ju inte så mycket städning för att Isak va med och hanr är ju precis ÖVERALLT! hehe, bustroll. Jack var faktiskt vaken en stund så då passade man ju på att gosa lite med han :)
Har lämnat in nya dagis schemat nu också och det blir långa dagar för mina pojkar, 7.15 - 17.00. Shit va ovant, men så är det när båda ska jobba dagtid.
Nu blir det lite mellis för vår del,sen mat och sen ut och träna om mensvärken släpper? :) Micke ska väll spela P3 och hur det kan vara skojj fattar jag inte. Jag har aldrig varit speciellt intresserad av spel,får ingen ro i kroppen när jag sitter och trycker på en massa knappar. Men spel ska jag iaf köpa själv;
                 
Puss och Kram!


Dåligt med sömn :(

Hade det riktigt skojj på 30-års festen och gud så vi dansade. Alla gick dock hem rätt tidigt :P Jag,pontan,johanna och lillan traskade hemmåt i snövädret runt 00:30 ;P Som tur va är det inte så långt att gå. Hade ju ingen kamera med mig så dum som jag är..
Igår åkte vi till Sandviken efter att vi sovit ruset av oss och handlade mat och hämtade barnen. Markus fick givetvis köra ;) Kikade även förbi syster yster och kramades lite med Jack, gobit =)
När vi kom hem igen köpte vi pizza som vi fläskade i oss och tittade på OS, en härlig Söndag med andra ord.
Har städat och fixat lunch här hemma, det är ju ett antal minusgrader ute så vi håller oss nog inne idag :) Ska laga lite mat ihop med markus och tindra när micke kommit hem iaf..
puss och kram!

30-års fest

Idag är det som sagt 30-års fest! :) Ska bli riktigt skojj men det är lite saker som jag ska göra innan dess; färga håret,åka in till Sandviken och handla mat,hälsa på Johanna och Magnus och sen hem och börja göra sig iordning. Barnen ska vara hemma hos mamma och pappa, så jag skjussar in dom runt åtta ikväll eftersom Teddan vill leka med sina kusiner och äta tårta innan de vuxna sätter igång och härjar. Det var den dagen med andra ord..
När jag hällde upp kaffet för en stund sen och öppnade kylen för att ta lite mjölk (som jag alltid har i kaffet) så var det slut på mjölk!!! Ghaaaaaa, förbannad. Det är verkligen slut på allt nu för att jag hatar att handla mat för att det jämt slutar över 1000 lappen och jag vet allvarligt inte vad jag ska handla så då blir det en massa onödigt. Får göra ett försök idag iaf. Hmm.
Min frukost blev iaf det här som jag säkerligen kommer att få sota för;
                  
Men det är ju så gott och speciellt nu när min "härliga" vecka har börjat. Måste införskaffa mig ett gymkort men det är ju så tråkigt att gymma själv :( Någon som gymmar på nått bra ställe?
Puss och Kram!


Glad Nyhet :)

Fick ett samtal idag och det var ett glatt besked! =)
Min studievägledare har ju ringt och sagt att en massa kurser som skulle ha varit inte kommer att bli av, så då funderade hon på om jag skulle vänta med studerandet ett tag eller hur jag nu vill göra. Vilken tur att jag har sökt lite jobb då! Va nämligen på en intervju på mitt gamla jobb Vendator igår och sökte Heltid för annars fick det vara. Och idag ringde dom och sa att jag fått jobbet och börjar kurs/jobb den 1:a mars! Man har haft ganska låg inställning förr angående det här jobbet men jag är ganska säker på att det blir bättre nu, eftersom det är dagtid och jag får betydligt mer money i plonkan :) Riktigt glad faktiskt, veronica here i come! :P haha.
Blir lite pusslande med isaks inskolning på dagis nu bara + barnvakt men det ordnar vi :)
Riktigt sugen att göra någon god äppel paj efter maten så det blir nog att åka å handla snart :)
Puss och Kram!


Helg igen..

Då var det fredag igen då =) Igår va Sabina och Pontan här för att Sabina skulle färga Mickes hår, jag var ute på några ärenden ;p När jag kom hem va han iaf helt ljus i huvet! Hahah, jag tror jag dör och skäggig är han :P Han ska tydligen spara ut det så pass mycket att han kan göra flätor. Sexy Man. Dom satt här och pratde en stund sen gick vi och la oss vid halv nio! Jag var ju så sjukt trött :/ Det är jag jämt så det är ju inte driekt någon nyhet.
Isak går iaf flera steg nu och ställer sig upp själv! Min gullplutt är duktig! :D
Teddan tog en rejäl sovmorgon idag eftersom ha klev upp nyss så nu blir det kaffe för min del och fil och flingor för hans del.
Idag hoppas jag att Johanna och Magnus kommer hem från BB så man får dit och kramas med Jack(?) imorgon :) *LÄÄÄNGTARRR SÅÅÅÅ*
Ikväll ska vi bjuda mina kära föräldrar på mat eftersom dom har bjudit oss 10000 gånger så nu är det dags! Imorgon är det ju 30-års fest! Yhee :)
Puss och Kram, hoppas ni har en bra dag för det ska då jag ha!

Välkommna hem :)


Dessa har jag hämtat ut idag, koftan är dock i svart :) Det kommer lite fler mumsbitar om några veckor.
Det som kommer senare :) Bilder lånade från H&M.


Hej Hej Hej Hej

klev strax efter åtta och både barnen sov då också :) Hur skönt som helst att känna sig någorlunda utvilad, men stress till dagis istället :P
Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, känner mig lite tom i skallen..
Skriver mer sen om jag har lust :)
Puss och Kram!


Polly och Bild

                        
Detta är min tidsfördriv nu and i like it! Ibland måste jag få fuska lite också *POLLY* mmm.
Teddan är på dagis och gud va han jiddrade imorse, han skulle inte ha kläderna jag tagit fram och han skulle inte hoppa in bilen för att det var han som skulle skrapa bilen. Ahhhhhaaaa, ibland tror jag f*n att jag ska bli tokig. Att börja gnälla så fort man kliver ur sängen kan väll inte vara SÅ roligt?!! Men förhoppningsvis så blev han på bättre humör på dagis och är på bättre humör när jag ska hämta han?! :) Det snöar för fullt ute så jag sket i att ta vagnen och bobben idag för då skulle jag bara bli irriterad på att vagnen bara slirrar runt i snön och det blir som ett jäkla träningspass när vi ska gå dit. Körkort är bra att ha! Men jag fick ju skotta fram bilskrället också för den delen.
haha, en enoying day? Nu ska jag bädda ner mig i soffan med min polly påse och mina nyinköpta "Hänt Bild".
Puss och Kram och hoppas att ni har en fruktansvärt bra dag.

Ännu en nyhet

Isak tar flera steg helt själv också =) Shit va fort det gick efter att han kunde stå själv :D Min lillpojk är stor =p
Kommer en bild sen när jag köpt batterier till kameran.
Puss och Hej.

Nu är jag moster :D

Igår runt 12:30 ringde Johanna och sa att dom hade fått en liten pojke och att allt hade gått bra :) Jag vill åka in och titta på han men får inte för det där dumma sjukhuset för att det går vinterkräksjukan :( SUR. hehe, men det är väll riktigt bra att sjukhuset finns så. Förhoppningsvis kommer dom hem om några dagar så då står jag utanför dörren och väntar på dom =) Är fruktansvärt nyfiken på lillen, känns ju så sjukt kul eftersom jag slipper vara ensam med att ha barn av syskonen och man får någon till att skämma bort :) Helt sjukt att syrran är mamma nu och att jag har två barn?! Det kunde man inte tro för några år sen inte ;P Men det är ju nu livet börjar som sagt.

Jag försöker vara hurtig och är ganska så duktigt =) äter bra med frukt och annat äckligt, gröt är ju definitivt inte gott! :/ Får se om jag lyckas gå ner till inskrivningvikten nu då, BEACH 2010 =)
Teddan är på dagis och jag å Isak är hemma och slappar, får se vad vi hittar å idag? Micke ska ha bilen hela dagen eftersom han skulle jobba över så det blir väll att bara vara hemma och roa sig.
Puss och Kram!

All hjärtans dag

Gud vad jag älskar när solen tittar fram, jag ser verkligen fram emot vår/sommar nu! Det är mycket välkommet om man säger så.
igår blev det en rejäl "fläsk" kväll hemma hos Johanna, blev bjuden på hemmagjord piza och smågodis och det var verkligen supergott. Men vill ni att jag ska se ut som bulle innan sommaren? :P hehe,jag kan inte låta bli smågodis! Melodifestivalen var ju som alla vet i Sandviken och det var rätt bidrag som vann också, Andreas låt var iaf bäst! Efter att jag kikat på det åkte jag och teddan hem.

Har hunnit med 1-timmes promenad och käkat min otroligt goda lunch :P haha. Nu blir det slapp framför teven ett tag innan jag tar hand om alla jäkla tvätt.
Är ju alla häjrtans dag idag också :) Myspys?

                         

En ny blogg

Här får ni en ny blogg att läsa; jojoersson :)


Shoppat

                      Club L - Lace dressClub L - Divide Leather Leggings
Jag har beställt dessa från Nelly eftersom det kommer upp en 30-års fest snart så vill jag ha lite nytt =) Tillsammans tror jag att det blir skit snyggt med de rätta skorna och smycken.

Friday, Yes !

Fredag igen då =) Busungarna klev upp halv åtta idag och jag ville verkligen ha sovmorgon! Gick upp och fixade frukost och sen dess har vi legat på soffan och degat. Ska få Teddan att börja klä på sig nu sen ska vi ut med bobben och vagnen och gå til pulkabacken. han börjar nämligen bli riktigt modig nu, han står upp på bobben och hoppar i hoppen :) Jag har ingen liten kille längre, känns skumt och jag känner mig extra gammal :P haha.
Funderar seriöst på att gå till en optiker snart, ögonen känns tokirriterade och jag har nästintill dubbelseende :( Hm, min läkare sa att det skulle gå över och det gjorde det ett tag men nu är det tillbaka igen. Går mig riktigt på nerverna eftersom jag ser som en gamling nu. Får se om det går över då? Överansträngda? Tålamod?
Har inget bilskrälle idag så vi blir bara hemma, johanna skulle komma hit och tjattra å leka med Teddan så då blir jag inte helt ensam iaf. TÄNK att jag bli moster på måndag???!!! Längtar som sjutton!
puss och hej!

1 dag kvar till fredag

Jag har verkligen inte tålamod till att skriva ett speciellt långt inlägg idag eftersom Isak river och sliter i tangetbordet och musen. ARGGGHHHH!
Jag och Isak har glidit runt lite idag, slängde en jäkla massa sopor och pantade burkar. Sen snyltade vi lite fika och lunch och sen hem igen. Städat,diskat och tvättat som varje dag. haha, det blir stökigt efter en dag här ;P
idag blir det korv och makaroner, enkelt och dessutom super gott! Micke skulle kunna äta det varje dag om han fick för mig.
Senare ska jag ut på min dagliga joggingrunda och sen blir det "Made in Sweden" ikväll, riktigt bra ;)
puss och kram!

Han står själv!

Måste bara berätta att Isak ställde sig upp själv idag för första gången och stod själv i ca: 20 sekunder! :D

Bebis Sjuk

Upp i skaplig tid idag för att slippa stressa iväg till dagis men icke sa nicke, det tar ju sin lilla tid att fixa frukost och klä på båda två. Kan inte låta bli att stressa helt enkelt. Men väl när vi hade kommit iväg så är et faktiskt riktigt skönt att då sig en promenad driekt på morgonen, jag blir betydligt piggare då :) Annars kan jag gå å lägga mig och dega på soffan hela förmiddagen för att det är så skönt. Bara jag som tycker det?
Ingen bil idag och jag är verkligen kaffe och pratsjuk! Tog en promenad med jonas,nicklas och markus så lite grabbsnack fick man då lyssna på, inte ens i närheten av "girltalk". hehe :P

Mamma och pappa skulle tydligen komma förbi på kaffe nu så jag måste väll röjja upp lite här, dom flesta har en förmåga att komma när det är rörigt ;P Kanske skulle hänga med syster yster ner på stan senare ikväll eftersom festivalveckan börjar men vi får se om jag tar mig in på nå vis ?!
Puss och Kram!
                              

Jag är duktig

Har varit ute och gått 1 timme med Isak sen gick jag hem och städade (nästan) hela huset och nu håller jag på å tvättar för fullt. Men det känns så skönt när det är gjort. Ska laga Chili Con Carne med ris idag tänkte jag, Micke och Teddan skulle komma hem från "spelarlyan" runt fem tiden så jag gör väll det tills dess då.
Är fruktansvärt trött och yr, men det har ju sina förklaringar. Va hos på sjukhuset förra veckan och då passade jag på att kolla blodvärdet och det låg på 119 när det egentligen ska ligga runt 130 :( Får äta mer järn helt enkelt.
Tänkte hinna kika på denna innan maten;
                            

Bloggtorka

Nu har jag en rejäl bloggtorka, noll fantasi och sen tycker jag att bloggen ser så tråkig ut :( hmm.
Va i Sandviken igår och tog det där förbannade cellprovet, det var bara att bresa på benen ännu en gång. haha :) Jag är ganska van nu känns det som :P
Isak och jag ska ta oss en promenad snart och tänk att lillkillen snart blir 1 år!! Det går skit fort.

Har suttit och tittat på en massa extra-jobb också så man kanske slipper låna en massa pengar från csn. Men det enda som finns är telemarketing och jag vette fan om jag vill jobba så igen. Men det är ju ett jobb iåförsej. I så fall skulle det bli på Vendator i Hofors där jag jobbat tidigare, kanske slänger in en ansökan och se hur jag gör sen. Det krävs en funderare... man har inte så mycket att välja på idag verkar det som, jag kommer nog inte börja bli utringd inom äldreomsorgen än eftersom det är nå nytt system dom donar med. What to do?
Va glada ni som inte behöver tänka på studier och arbete ännu eller tom har ett jobb, det är verkligen ett rejält orosmoment! Men jag är en relativt positiv människa och tror att allt ordnar sig i slutändan. Det är väll bara att vänta och se? Försöker man rådfråga Micke så säger han bara: "du får göra som du vill".. blää..
Btw: det är helt omöjligt att sitta vid datorn eftersom Isak är och trycker överallt och tar musen hela tiden. BLIR JAG VANSINNIG??
Nu blir det en promenad och sen iväg till Jonas där grabbarna sitter och spelar PS3 så man får lite kaffe.
Puss och Hej och hoppas ni inte är lika bekymrad som mig.

Tisdag

Gud vilken fantasi jag har ;P Uppe med tuppen i morse och ganska så pigg dessutom, har helt slutat tagit bilen till dagis nu också jag tar vagnen och bobben. Är alldeles för slö nu för tiden, dags att bli hurtig igen!
Är ganska uttrökad nu och måste verkligen snåla med åkandet eftersom det var tonvis med räkningar den här månaden, men sånt är livet. Annars hade jag nog varit i Sandviken och tjattrat. Har kikat en sväng på en film men orkar inte mer eftersom jag inte kommer hinna se klart den.
Annars händer det inte så mycket, ganska lugnt nu.. Vill att det ska hända något! Barnen gör ju så att det händer något men om det kanske hände något som vi oftast inte brukar göra? Men hela livet är väll inte händelserikt antar jag..
Puss och Kram!

RSS 2.0