Vad händer då?

Fredag, Fredag, Fredag och man känner sig alltid lika rastlös när det börjar närma sig helgen ;P Är ju planerat att jag ska leka med Jelan idag men då ska hon iväg med sin kusin på nån fest så vi får väll se om jag hänger på dom då :) Har inte så där JÄTTE mycket att pengar att gå ut för :( Skulle vara skit skojj att umgås lite med Linda som jag inte träffat på år och dar känns det som, vi får väll se.
Sitter hos mor & far nu, har lånat deras bil för att kunna åka runt på en massa affärer och handla det som behövs. Nu vill jag ha en egen bil!!! Vill helst ha tillbaka Opeln men det får bli en efter ekonomin nu.
Hoppas ni får en bra fredag!

Nu börjar kampen!

Teddan är helt såld på "Katten Gustav" jag tror att jag har sett filmen 300 gången sen förra vecka :/ Jag slänger ut den snart men då blir väll Teddan helt förkrossad så det är väll bara att bita ihop. Fan va dagarna rinner iväg,hm.
Idag har vi ringt till nuvarande ägarna till huset och sagt att vi kan flytta in när som helst och det är skit trökgit att vi får stå å punga ut två "hyror" extra men det klarar vi nog. Båda vill ju börja rusta,packa och flyttta så fort som möjligt så det är bara att tuta å köra :) I januari är det tänkte att jag ska börja plugga igen så då får jag dubbelt så hög inkomst än vad jag har nu, men det är ju något som jag måste betala tillbaka men förhoppningsvis får jag jobb driekt efteråt(om det har vänt) så det inte ska vara något problem. Så till slut blir jag alltså en förskolelärare och det tycker jag kommer bli skit skojj, för att barn är ju helfestliga. Ja när dom inte är på värsta tänkbara humör då ;P Någon utbildning måste man ju ha i dagens läge och jag tror inte att jag kommer så långt på min treåriga teaterutbildning? Nästa Hollywood? Nja, att slösa bort flera år på att drömma är väll lite onödigt?!
Nu börjar min viktkamp också! Nu jävlar ska jag ner till inskrivningsvikten vilket ligger på +6 nu.. Men Micke tycker inte att jag ska gå ner för att det inte kommer bli något kvar av mig, men det skiter jag i! Jag ska ner till inskrivningsvikten och sen är det bra! :) hehe.
Nu ska jag fixa lite käk tills mina pojkar kommer hem och sen blir det en massa packning och annat tråkigt.
Såg denna idag och den var lite väl lång men jag kan rekomendera den starkt! BRAD PITT måste vara den snyggaste karln på denna jord!
                   Poster Benjamin Buttons otroliga liv (2008)

090729

Ganska så fantasilös idag :/ Imorse när jag vaknade satt jag igång och städade på en gång sen har jag hunnit med en hel del annat också. Badade barnen,duschade,tvättade,fixade lunch,varit iväg och fikat och varit ute och lekt i nån timme :) *duktigt* Nu är det inte mycket kvar av dagen och nu ska jag vänt på att Micke dyker upp med möjlk efter han slutat jobba så jag kan börja med lasagnen. Sen ska jag nog ringa Jelan och höra om hon vill ha besök, vill hon inte det så yra syrran nått om att jag skulle följa med henne och Sara ut en sväng. Så vi får se .. :P 
Jag har inte kommit igång med packningen än men det känns som om jag har god tid på mig iaf, slippa stress med andra ord.
I helgen är det Kuggnäsfestivalen och jag missar den! :( :( :( Måste ju finnas pengar, så jag får ta en utekväll med Jelan istället och vi kommer ha roligare än vad dom har på Kuggnäs ;P hehe. Kan ju alltid hoppas.
Denna vill jag ha:
 


Nu åker vi igen :D

Vi har spenderat dagarna i Hammarby nu =) Fick nycklarna till huset igår så vi kan börja rusta osv sen får vi se när vi får FULLT tillträde till det, förmodligen när lägenheten är borta. Blir ju lite dyrt att stå å betala två avgifter ;P Men vi får se, är super duper nöjd! Det ska slås in väggar och grejjas, så nu har vi jobb hela tiden ;)
Nu har vi bestämt att packa väskan och följa med Mickes föräldrar upp till Ö-vik och hälsa på släktingar till dom där :) Dom har ju en mysig liten stuga vid en sjö så det ska bli riktigt skönt, vad gör man inte för att komma ifrån den här skit byn?! Jag har varit lite kass på att uppdatera men ska bli bättre, men nu kommer jag inte att skriva på några dagar, så c´ya later!
Angelica my love, vi får ta en HEL-helg nästa helg istället och ha skit skojj :)
Pussis

En sen kväll

Det blev riktigt sen idag :s vilket betyder att jag kommer att vara trött hela dagen imorgon..ja ja det är priset man får ta! Jelan har varit här på tjatter men hon somnade i soffan och sov i två timmar. Det var det sällskapet det ;) hehe, hon var trött stackarn :( nu är det dags att sova så god natt med er :)

Jahapp, när blir det flytt då?

hehe, det kan nog dom flesta fråga mig :P Man har varit virrig och haft svårt att bestämma sig och komma till ro men so what?! Det är som Jelan säger att det är ganska roligt att flytta på ett vis, man får rensat och får inreda igen :) haha. Drygt med allt plock bara men nu blir det verkligen SISTA gången. Vi lämnar allt gammalt bakom oss och ser fram emot allt det nya. Jag börjar faktiskt tro på detta "ordspråk" - "För att nå framgång måste man nå motgång"...
Micke och Teddan åkte iväg till G-hammarby i morse för att dom skulle hjälpa Mickes pappa med ved, så när jag och Isak väl hade klivit upp och käkat frukost osv. tog vi golfen till Syrran och satt där å tjattra ett par timmar. Sen åkte vi hem och lagade lite mat tills Micke och Teddan kom hem och nu har Micke åkt igen. Han har mycket projekt för sig min karl :P hehe. Men så har han alltid varit så det är väll inget nytt. BTW: Denna månad har vi varit tillsammans i 4(!) år!! Shit!!! Och fler ska det bli för att jag har hittat min livskamrat, hahahaha ;P Hoppas på det bästa. Men lite lustigt 4 år = 2 barn,1 hund, 5 flyttar(6 med denna). OJOJ säger jag bara, vad man kan hinna med mycket på sån liten tid :) Men nu hoppas jag på att det ska lugna ner sig.
Vi vill ju självklart flytta in nu och hoppas att någon tar våran lägenhet så fort som möjligt, det är bara att vänta och se.
Nu sitter jag och väntar på att Jelan ska kika upp och sen blir det massor av tjatter :D
Puss Puss!

Leksand 2009

          Det sägs att bilder säger mer en ord       

En grymt lyckad helg med trevligt sällskap och fint väder. Bättre kunde det inte ha blivit :) Nästa år blir det Kålmorden där det finns lite mer utbud för Teddans ålder.


Hemma igen

Nu är vi hemma igen och vi har haft det underbart i Leksand(jag ville stanna kvar)! :D Riktigt seg idag eftersom det vart lite för mycket vin igår men det får man ta ;P
Kommer in lite bilder sen när jag har ork... Nu sitter jag ock kikar på kök, det krävs ju lite planering som sagt ;P O nej alla ni som tror att det är "asbergs" i "fattiglapparna", kan man hantera det så är det tom störe risk att få nå skit i lungorna när man röker en cigg.  Så nu kan ni sluta fundera över det och bry er om er själva istället :) ! Jag har ju faktiskt en karl som är takläggare också och jag tror att han vet bäst, det är ju inte varje dag man får ett sånt bra pris på ett hus i sånt bra skick! Jag är verkligen helnöjd med livet nu!
Nu ska vi se på film och mysa, så det blir ett längre inlägg imorgon med bilder :)
Puss å Hej!

VI ÄR NUMERA HUSÄGARE!


I Gästrike-Hammarby kommer vår lilla familj numer att bo i vårat hus =) Det är mycket rust men vi kommer att få det som vi vill! Lycklig, YES! Vi ska åka å skriva papper vid klockan sex och nu måste jag ta lillen så jag får skriva mer sen!
Happy Happy!!!

090712 - Vill må toppen!

Vart inge grogg igår heller :( Tog sån himla tid och skjussa barnen till G-hammarby eftersom det vart världens spö-regn när jag åkte dit så jag fick sitta å puttra i 70. Sen efter att jag lämnat av dom fick jag åka till Storvik och göra en massa ärenden åt grabbarna grus så när jag väl kom hem så hade klockan hunnit blivit nio. Då vart det soffan och teven istället, men riktigt skönt att vakna upp pigg! ;P Micke och jag åkte sedan till G-hammarby och har spenderat dagen där och det är alltid lika trevligt :) *hoppas**hoppas**hoppas*
Hemma hos mamma & pappa nu och vi har blivit bjudna på jordgubbar och glass, mumma! Ska snart traska hem och jag känner att man kommer att somna ovaggad.
Har börjat tappa sjukt med hår!! Jag kan bara dra av hår i duschen, men det kommer efter förlossningen och graviditeten har jag hört. Men fortsätter det så här så är jag snart hårlös :( Hoppas det lugnar ner sig snart...
Hoppas ni haft en kanon helg!
Puss Puss

090711 - Vin & spel

Igår åkte vi hem till Marika i Storvik där vi hade det riktigt trevligt med vin och lite spel =) En riktigt lyckad kväll! Kom väll hem runt elva tiden då jag slocknade som en avdankad säl ;P hehe.
 
                                          Isak sitter hos sina kusiner Elina & Viktor :)
                
                                                                  Mitt hjärtegull! 
               
                                                                 Bröderna :)
                
                                                            Pontan & Micke spelar något? :P
                     
Så det var gårdagen i bilder det :) Idag ska jag iväg och dricka lite grogg och ha lite skojj med någon. Inte riktigt bestämt med vem än men kul har jag alltid! ;P Skönt att ha lite egen tid nån gång ibland sådär...
Hoppas ni får en bra kväll!
Puss Puss

090710 - Husköp?

Micke & jag va och tittade på ett hus i måndags(?) och vi blev riktigt sugna kan jag säga. Så vi har nu kontaktat banken för att se om det finns någon möjlighet att få nå lån för oss?! Jag tror att det skiter sig på att man inte har till en kontaninsats eller lagfarten osv. Men hur i helsike ska man ha kunnat spara nå när jag har lägsta föräldrarpenningen?! hehe, vilket skämt. Men vi går dit och kollar upp vad som krävs för att få ett lån osv. så har man lite mer skinn på näsan till nästa gång :) Drömmar mår ingen dåligt av! Om ett år ska jag vara ute ur det här rått-hålet, hus YES!

Vad har annars skett då?! Ingetting, regn regn regn regn ja och det vet ni nog redan så det behöver inte jag tala om för er. Dagarna har mest gått ut på att häcka sig framför teven och titta på en massa filmer :) Men det är ganska härligt egentligen. Man har en ursäkt till att stanna inne och slöa.
Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, sätta sig i soffan och äta Polly tycker jag låter som en grymt bra ide :D hehe. Snart kan jag väll rulla nerför trappan! :P Måste verkligen sätta igång med joggningen igen, men mycket snack och lite verkstad....
Over and Out!

090707 - "It´s a dream coming ture

Idag har jag och Micke gjort ett j*vla ryck och jag vill inte berätta vad förrän allt är klart :) Om det nu går som jag vill. ? *håller tummar och tår* annars lämnar jag det nog bakom mig om jag inte får som jag vill, då förblir det en hemlighet.

Har grymt svårt att sova så nu kommer jag vara sjukt trött imorgon bitti eftersom Teddan är morgonpigg. suckh.. Tittar på Michael Jacksons turne och för en stund sen så slutade hans minnescermoni och jag måste erkänna att jag faktiskt fällde en och annan tår :( (fjant)
The king of pop is dead. Det är sånna ikoner som aldrig ska dö ! Utan alltid leva! Världen förändras allt mer. Vissa av er bryr er förmodligen inte ett jota men det är egentligen svår att förstå hur GIGANTISK den här människan egentligen var. R.I.P Jag får hoppas att jag och min familj alltid får vara lika lyckliga som vi är nu :) Jag är verkligen lycklig !

Nej nu ska jag sluta dravla och försöka ta mig i säng, God Natt ;P
Puss Puss!


090706 - Halva sommaren har gått

Kan ni fatta det? HALVA sommaren har redan gått! :( Att det ska gå så förbannat fort. That´s life.
Vad har vi gjort då? hmm. Ska iaf iväg till Leksand nästa vecka med hela Mickes familj+släkt och det kommer nog bli great! :D Sen ser jag fram emot att Micke blir ledig en vecka så vi får umgås och göra en massa skojj ihop! :) Love ya.
Nu slappar jag och Teddan i soffan och tittar på "Horton" och han verkar verkligen tycka om den filmen, så nu slipper jag ÄNTLIGEN "Teletubies" :P haha.
Nämen nu somnade Teddan också så då får jag passa på å ta en stödvila. Sen efter att Micke kommit hem ska jag iväg till Jelan en sväng och hälsa på, sen hinner jag nog inte så mycket mer idag.
Hoppas ni får en bra fortsatt dag! ;b
Puss Puss!

090705 - "I feel good"

Nu känner jag att verkligen börjar bli mig själv igen =) Lite späningshuvudvärk och nackont men det börjar sakta men säkert lägga sig. Gud så skönt! Vill aldrig vara med om det här igen under hela mitt framtida liv, STRESS.
Igår blev det bara en massa hemmamys på kvällen men vi hann faktiskt med en fika hos Maggan på eftermidagen :) Hon hade sina barnbarn så Teddan fick leka lite också, jag har svårt att tro att hon faktiskt är över femtio för hon är lite som en ungdom och det är skit lätt att prata med na ;P Trevligt iaf.
Imorse fick min karl nå ryck(oväntat) och ville åka å hälsa på sin familj i G-hammarby och det gjorde vi! Vi gick förbi Pontan och kikade på hans nya lägenhet och jag måste säga att den var riktigt fräsch ;] Så inflyttningsfest nästa månad nudå?!
Man mår riktigt dåligt när man kommer hem efter att ha varit i Hammarby måste jag säga, jag hoppas för guds skull att det blir ett hus snart! Det skulle verkligen sätta priken över iet. Hoppas,hoppas,hoppas..
Vi får se om syrran & magnus kommer hem från Power Meet snart, isf skulle vi ut på en båttur. Nu blir det en power nap för min del ;P hehe.
Puss Puss!

BVC/STÄD/FILM/GRILLAT?

Idag gick det riktigt bra att gå med Teddan till dagis :) Han var glad och pigg så nu kunde jag lämna honom utan ångest och dessutom så är det sista dagen idag och sen blir han ledig i sjuhelsike massa veckor :) Skönt att slippa en massa pass också kan vi ligga och dra oss i sängen istället för att stressa upp.. Men dagis är ju bra men det är väll även skönt att han får vara hemma med mig och Isak ett tag :D Vi underhåller oss nog.
Ringde BVC efter jag lämnat Teddan och jag min toka glömde ju HELT bort tiden som vi hade igår, men som tur va så klämde hon in oss idag eftersom det var en vacination och det var dåligt med folk ett bra tag framöver. Så der var ju tur det då! =) Ska även diskutera lite om smakportioner osv.
Efter BVC ska jag hämta Teddan och sen är dags för lunch och storstädning. Det BEHÖVS verkligen! Micke kommer inte hem förrän ikväll så vi får väll se vad vi hittar på, pappa vill nog bjuda på grillat :P haha. Grymt sugen på en film, var ju ett tag sen. Men vi får se vem som har lust att joina mig? ;P Det visar sig..
Puss Puss!

4 MÅNADER

Idag blir mitt lilla hjärta Isak 4 månader! Å gud så han växer :) Nu händer det grejjer bla. Nan 2, smakportioner och förhoppningsvis lite mer vilja till att få mer kraft i kroppen :) Men det kommer när det kommer, fort går det iaf!


Isak några dagar...                                                               Isak 14 veckor....
                    


Lill-Lördag!

Igår gled Jelan förbi mig på eftermiddagen för att snacka lite skit och det slutade med att jag hänkade på henne hem till henne, där vi gjorde oss klara för utgång :) Vi hamnade på förfest hemma hos Jonas och sen Kharma och det är sög det som vanligt. 80 kr för en timme dessutom? Men det är ju alltid roligt att träffa en massa människor jag inte träffat på ett tag så det blir godkänt ändå :D Men det blir det ju i stort sätt alltid när jag är ute med min favoflicka :P Nästa gång blir det Gävle. Gick ut när dom stängde och då lära ju jag ta mig hem på nå vis, lära ju stiga upp klockan sju för att Teddan skulle vara på dagis till åtta och Micke börjar klockan sju :S PHUU. Min pärla fixade hem mig iaf så jag slängde mig i säng på en gång. Näsa gång tar jag med mig lite mer pengar till en Taxi så det slipper bli ett orosmoment ;)
Idag är jag så FÖRBANNAT TRÖTT, har bara sovit ca:4 timmar så jag verkligen lääääääääängtar efter att det ska bli kväller och att Micke ska komma hem så jag kan krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova hela natten i den här förbannade värmen.
Skulle hittat på nått med Jelan idag också men jag är halvtsovande hela tiden så vi skjuter upp det nån dag hjärtat ;) Call you in the morning.
Nu ska jag anstränga mig med maten och sen blir det soffan...
            
Det blir nog bra tillslut ska du se..
Puss Puss!


RSS 2.0