Go´ Morgon!

Jag verkligen hatar att vakna och stressa iväg med mina 2 barn för att den ena ska iväg till dagis. Medan jag kånkar ner med vagn står Theodor och skriker i trappen och det ekar ganska så rejält! Grrrrrr.. Hur hanterar man en morgontrött 2,5 åring? Sen när vi väl kommer ut så vägrar han gå själv för att han tycker att jag ska bära honom till dagis, så det slutar med att vi kommer ca: 10 minuter försent. Jag tänker på tanten som tittar ut ifrån köksfönstret och funderar för sig själv: -"ojoj, den där har det inte lätt inte och hon verkar inte kunna hantera sina barn heller". Inte för att det står någon tant i köksfönstret med det känns som om hela världen tittar på en när man får kämpa iväg till dagis med en hysterisk Theodor.. Det ska jag ju FULLSTÄNDIGT skita i egentligen men är det verkligen så här det ska vara varenda morgon? Jag är också en extremt morgontrött människa så jag vet ju vem han har ärvt det av. När jag inte hade en tanke på barn så låg jag och drog mig till tolv-ett på dagen! När jag hör folk som gör det nu så tycker jag att dom sover bort hela dagen! haha, tänkt hur livet kan total vändas egentligen. Men till det bättre :) Alla dagar är inte bra och det tycker jag att man måste erkänna, det är ett otroligt "JOBB" med barn men i överlag så ersätter man jobbet med glädje. Jag har hittat min plats i livet om jag säger så.

Idag är det dags att gå på det möte som jag väntat på i ett antal veckor på! Och det ska bli riktigt skönt att äntligen komma underfund med saker och ting :] Pappa får vara barnvakt en timme medan jag sitter på mötet och sedan blir det väll lite utelek och sen mat tills Micke kommer hem. Jag hoppas att jag tar mig ork till en joggingrunda också för att det är skönt och en enorm avslappningsmetod. Nu är det nog dags att avsluta innan jag babblar iväg alltför mycket och blir alltför djup. Fniss & fnitter :D
Puss Puss!

Nu försöker vi igen :)

Im back :P hehe. Tog bort bloggen först för att jag småtröttnat lite men nu har jag kommit underfund med att det är ett ypperligt sätt att "hålla lite koll" på vänner osv. Så jag gör ett nytt försök och hoppas att bloggen blir ännu bättre ! :P
Solen skiner och i helgen vart det en drive in till Ockelbo marknaden 2 gånger! Man höll ju på å flyta bort men det är ju bättre än att sitta hemma och dega.
Ska vänta tills Teddan slutar vid elva sen ska vi åka iväg till Mickes mamma i G-hammarby och bada i Jungfrun *trevligt värre*..
Uppdaterar mer sen.
Puss & Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0